reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witaj NieSamowita:-):-):-)
U mnie też sloneczko, ale wielkiego upalu jeszcze nie ma. Ja przymierzam się do sprzątania, zakupów, gotowania. Jeszcze muszę skoczyć pozaplacać wszystkie rachunki. Pozatym to planuje spacerek z pieskiem, może na chwile pójdziemy na ogród no i zaczelam wczoraj fajny film to dziś go do koncze. Dzień mam zaplanowany, a w planach nie ma M. i w sumie mnie to cieszy. Chyba potrzebuje spokoju i odpoczynku.
A wczoraj to wlaśnie zaczęlam oglądać film, bylam u mamy M. na plotach i generalnie tyle.
A co ty dziś planujesz?

Cześć dziewczynki ,no to oficjalnie się z Wami żegnam:-(.
Smutno mi,bo dopiero za 2 tygodnie do Was wrócę.
Dobrze,że z Ataatą będę miała kontakt:-D.Będę wiedziała co u niej,co u Was...:-)
Całuję Was:tak::-D.
Ilonko ,fasolka,fasolka,fasolka!!!Na pewno!!!Gratuluję!!!:-D:-D:-D

Witam Kobietki!!!
zaglądam a tu takie wieści
Ilonko gratuluje :tak::tak:
a mnie jakoś tak zleciały dwa ostatni dni że normalnie nie wiem w czwartek po całym prackowym dniu pojechaliśmy na zakupy i kupiliśmy materac i łóżko i papa kanapo a potem robiłam do 2 w nocy sok z wiśni wczoraj też nawet nie zauważyłam kiedy była 16 potem szybkie sprzątanko przywieźli w końcu nasze zakupki a potem znajomi byli na kolacji a potem było testowanko materaca i wogóle super się na nim śpi ale za to ramę łóżka musimy reklamować bo cała jedna część jest jest porysowana:wściekła/y::wściekła/y::angry::-:)-(
Elza to co dzisiaj gotujesz?? ja się chyba rzucę na gołąbki bo mam ogromnego smaka:tak::tak:
NieSamowita tak jak już mówiłam nawet się nie obejrzysz jak miną 3 miesiące:tak:
Kiniusia trzymaj się cieplutko i napewno wszystko będzie dobrze:tak::tak:
Lenna pączusie wyglądały apetycznie a dzisiaj co na osłodę dnia ???:-):-)
Wagnies czekamy na relację po weekendzie:tak::tak:
Ataata buziołki dla Ciebie i Twojej fasolki:-):-):-)

Pozostałym kobietkom miłego i spokojnego dnia :-):-):-)

Witaj Puchatku:-):-):-)
No zniknelaś na dobre od nas, ale rozumiem, rozumiem praca nowa energia i sielanka malżeńska:-) Łóżeczka gratuluje, ja też nie wyobrażam sobie spać na kanapie - za malo miejsca i strasznie nie wygodnie. A co u mnie na obiad? Biorąc pod uwagę, że zabralam się za gruntowne sprzatanie to musze coś na szybkiego. Chyba zapali się grilla na dzialce, bo miesko jest zamrożone, obierze się ziemniaczki, machnie surówkę i po sprawie. A na goląbki coś mnie nie ciągnie, ale Tobie życzę smacznego:-)

Witam:-)
U nie nic sie nie dzieje i do tego hormony buzuja bo na nic nie mam nastroju. Najlepiej wychodzi mi teraz wkurzanie sie i klucenie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama jestem na siebie zla.
Milo czytac ze Ilonka jest w ciazy -trzymam mocno kciuki- dobra wiadomosc.GRATULUJE!!!!
Pozdrawiam was wszystkie. Dzisiaj wyjezdzamy i wracamy jutro wieczorem wiec mnie nie bedzie. Milego dnia zycze:tak::-):-);-)

No ja machnelam sprzątanko w domu, nawet okna umylam, a co:-) Teraz musze coś przekąsić i idę na zakupy i na pocztę. Potem pomidorową ugotuje, bo coś mnie na nią smaki zlapaly. No a jeszcze potem to już chyba relaks:-)

Witaj Bastra:-):-) Zlość piękności szkodzi, więc wiesz..;-):rofl2: A tak pozatym to milego wyjazdu:-)

NieSamowita a Tobie życzę milych urodzinek:-)

No trza się kopnąć i wyruszyć na to piekne pole:-)

Widzę,że wszystkie was wywialo. No ale trzeba korzystać z ladnej pogody, bo chyba u was ladna pogoda? Ja już odwalilam wszystko co na dziś mialam zaplanowane. Jeszcze wieczorkiem dokończone mielone na jutro. Siedze sobie teraz sama w domku i zastanawiam się co z dalszą częścią dnia. Chyba wypije kawkę i ruszę z pieskiem na ogródek. Mama M. tam pewnie bedzie to mi się przynaj mniej nudzić nie bedzie. No a z gorszych wiadomości to poplamilam sobie spodenki domestosem i zostaly mi dwie zolte plamy:wściekła/y:- ja to mam zawsze szczęście do takich rzeczy:wściekła/y:

Milego popoludnia laseczki;-):-)

Bastra a skąd takie wojownicze nastroje będzie lepiej może już zaraz:tak::tak:
Elza ja zaraz wybywam z mężusiem do znajomych bo faktycznie aż w domku siedzieć:tak::tak::-)

Poza tym jak ktoś lubi to zapraszam na gołąbeczki z tym że nie za bardzo takie tradycyjne bo raczej jarskie w skład farszu wchodzi naturalny i biały ryż suszone grzybki cebulka i kotletki sojowe a i oczywiście przyprawy i zielona pietruszka i wyszyły mi dzisiaj nadzwyczaj pyszne :tak::tak::tak::-):-)

reklama
Siemanoooo
Mnie nie ma chwile a tu takie wiadomości.
Mój mężulo włąśnie wyjechał,wróci 18 sierpnia,czyli ja słomiana wdowa-standard.

Ilonka zajefajnie,ogromniaste gratulacje,nie ważne z emała kreseczka i chuda,ważne że jest!!!!!!!
Ale żeśta trafiliiii
Miłęgo wyjazdu....

Kiniusia kochana super,ż ezawitałąś do nas,super,ż eoki trzmaj sie ciepło i fasolke też trzymaj ciepło....

A co u reszty babiczek..
No u mnie teraz będize cicho,spokojnie i samotnie ...z synkiem....

Kurde kiedy my tak trafimy,mam nadzieje,że w tym lipcu więcej się okaże z krechą ciążową...:tak::tak::tak::tak::tak:.

A CZY NIE WIECIE KIEDY iLONKA TESTOWAŁA...JA W SUMIE CZEKAM I CZEKAM NA @ A TU JESZCZE 7 DNI..BRR JAK DŁUGOO
Niby według wasych suwaczków(ktore tez zrobiłąm) testa mam wykonać w środe czy we wtorek nie pamiętam.......ale chyba poczekam do 23.nie bede natarczywa,ale czy wytrwammmm

Do góry