reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Ojeja ale my sie objemy na noc kochane,ach ta moja dieta,znowu w odstawke:-:)-p:no:hehe jak zwykle...

Ja bed ezaraz spadała,bo ide się wykąpać i musze tą impre opuścić z wielkim żalem...:zawstydzona/y::-(ale jutro poczytam czy popiłyście ostrooo...:-D:-D:laugh2::blink::-p bo jak mężulo zjedzie,to sie nagada,ze znowu tu plotkuje,haha

Kochane jeszcze ja jeszcze ja ja juz obalilam wisniowke bo sa u mnie kuzynka z kolega :-):-):-)
Za zdrowko ilonmki i jej meza

STO LAT ATO LAT.......
I bawimy sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ataatko kochanie t ymoje-przepraszam,az mi wstyd:zawstydzona/y:,ze zapytalam,ale po pisnaiu Puchatki sie zorientowałam. Kurcze ja zawsze cosik palnee:zawstydzona/y:.ach wlejta mi klapsa na dupe to sie moze uspokoje:-) Wybacz Atusiu,na pewno kogos znajdzies zi bedizes zprzecudna mamusia.....z dzidizusiem kochanym :-):-):-):-):-):-)

alkohol.jpg
Zdrowko kobietki !!!!!!!!

Ewciu miłych snów:tak:;-)
Ataata zawsze będzisz miała nas a tak na marginiesie chociaż wierzę że trudno Ci i to napewno boli tak czy inaczej to może jednak tak będzie lepiej gdybyś miała kogoś na kogo nie będziesz mogła liczyć :tak: no a co do lini to kurcze Ty ciężąróweczko czyli jakby nie patrzeć 2w1 masz lepszą niż ja póki co osobówka:tak::tak:

Puchatka, ja mam tak samo, z tym tyłkiem, hi, hi, hi. Ale na weselu można pojeść więcej. I chętnie podjem Twojego deserku :-D

To kiedy pizza? A ja mam rosłek, więc Ataata, bardzo proszę :-):-D Będziesz miała, będziesz...:-)

Ewcia, szkoda... tak fajnie się zrobiło

To jeszcze pośpiewajmy :-D
"w domach z betonu nie ma wolnej miłości...." :-D:-D:-D

"czekasz na tę jedną chwolę. Serca jak szalone bije. Zrozumiałem po co żyje, czy ty czujesz to co ja?...."

"......wypijmy za to, kto z nami nie wypije tego na dwa kije. Prawy do lewego, wypij kolego...." :-D:-D:-D

reklama
Do góry