reklama
KURCZE PRZYCISKI MI SIE POMYLILY HIII
DZIKUSKA TO FAKT TZREBA POCHWALIC TWOJEGO MEZA POSWIECIL SIE ZEBY ZROBIC CI PRZYJEMNOSC ALE JAKBY NIE PATRZEC I SOBIE BO TO JEGO DZIECKO
powiem szczerze za jakbym mieszkala w Polsce to bym sobie nigdy tak dobrze nie poradzila a tak wszystko mam gotowe niczego mi nie trzeba i jestem szczesliwa a to najwazniejsze!!!!!
pozdrowionka
DZIKUSKA TO FAKT TZREBA POCHWALIC TWOJEGO MEZA POSWIECIL SIE ZEBY ZROBIC CI PRZYJEMNOSC ALE JAKBY NIE PATRZEC I SOBIE BO TO JEGO DZIECKO
powiem szczerze za jakbym mieszkala w Polsce to bym sobie nigdy tak dobrze nie poradzila a tak wszystko mam gotowe niczego mi nie trzeba i jestem szczesliwa a to najwazniejsze!!!!!
pozdrowionka
wiem Kamciu z tym ze kupilam wozek ktory chcialam a nie taki na ktory nas stac a w tej chwili to ogromna roznica gdy 1 osoba pracuje ide cos zeżreć caly dzien leze cholera wiecie jak mi ciezko wstac juz <wstyd sie przyznac> z podpaską chodze bo 3 razy juz nie doszlam; dobrze ze sikam po 3 krople )
Ty to spac nie mozesz ja podnosze dupe ale zanim podniose i doczlapie a nie daj boze jeszcze mnie polechta po pecherzu to tragedia ) dzis ciezka noc bedzie eh juz wstalam sie herbaty napic bo jakies skurcze macica sobie cwiczy jak przenosze 2 tygodnie to sie wkurze normalnie :
no co czekam na malego daje mi niezle kopniaki wiec nie moge spac bb mnie ratuje
lekarz powiedzial ze juz niedlugo 2cm rozwarcia dzidzia ok nooo i sobie czekam na cud
hii ja az tak ciezko z tym moczem nie mam...
tylko sie nie pzyzwycajaj do tych pampersow)))
lekarz powiedzial ze juz niedlugo 2cm rozwarcia dzidzia ok nooo i sobie czekam na cud
hii ja az tak ciezko z tym moczem nie mam...
tylko sie nie pzyzwycajaj do tych pampersow)))
kamciu pampersiki to my wszystkie bedziemy nosic jeszcze dlugooooo a podpaska dobra rzecz jak wody odejdą lozka nie zaleje; kumpeli lozko cuchnelo 2 tygodnie jak jej odeszly wiec ja juz spie zabezpieczona odkad mam 9 miesiac ja strasznie sikam dziecko mam za nisko lekarz sie martwil ze nie donosze a ja na zlosc przenosze
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
co do pampersów,to na razie nie noszę,wystarczają mi wkładki.Ale z tym nietrzymamiem siusiu to Ci Dzikuska nie zazdroszczę.Mi zdarzyło się dwa razy, jak bardzo mi się siusiu chciało i akurat kichnęłam, na szczęście choć siusiam często to malutko
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja tylko raz,miedzy 3 - 5,a pozniej siusiam dopiero,jak wstane.
Podziel się: