reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

reklama
KURCZE PRZYCISKI MI SIE POMYLILY HIII

DZIKUSKA TO FAKT TZREBA POCHWALIC TWOJEGO MEZA POSWIECIL SIE ZEBY ZROBIC CI PRZYJEMNOSC ALE JAKBY NIE PATRZEC I SOBIE BO TO JEGO DZIECKO :)

powiem szczerze za jakbym mieszkala w Polsce to bym sobie nigdy tak dobrze nie poradzila a tak wszystko mam gotowe niczego mi nie trzeba i jestem szczesliwa a to najwazniejsze!!!!!

pozdrowionka

wiem Kamciu :) z tym ze kupilam wozek ktory chcialam a nie taki na ktory nas stac :D a w tej chwili to ogromna roznica gdy 1 osoba pracuje :D ide cos zeżreć caly dzien leze :D cholera wiecie jak mi ciezko wstac juz <wstyd sie przyznac> z podpaską chodze bo 3 razy juz nie doszlam; dobrze ze sikam po 3 krople :))

Ty to spac nie mozesz :D ja podnosze dupe ale zanim podniose i doczlapie a nie daj boze jeszcze mnie polechta po pecherzu to tragedia :)) dzis ciezka noc bedzie eh juz wstalam sie herbaty napic bo jakies skurcze macica sobie cwiczy :D jak przenosze 2 tygodnie to sie wkurze normalnie ::)

no co czekam na malego daje mi niezle kopniaki wiec nie moge spac bb mnie ratuje:)
lekarz powiedzial ze juz niedlugo 2cm rozwarcia dzidzia ok nooo i sobie czekam na cud
hii ja az tak ciezko z tym moczem nie mam...
tylko sie nie pzyzwycajaj do tych pampersow:))))

kamciu pampersiki to my wszystkie bedziemy nosic jeszcze dlugooooo :D a podpaska dobra rzecz jak wody odejdą lozka nie zaleje; kumpeli lozko cuchnelo 2 tygodnie jak jej odeszly wiec ja juz spie zabezpieczona odkad mam 9 miesiac :D ja strasznie sikam dziecko mam za nisko lekarz sie martwil ze nie donosze a ja na zlosc przenosze :D

co do pampersów,to na razie nie noszę,wystarczają mi wkładki.Ale z tym nietrzymamiem siusiu to Ci Dzikuska nie zazdroszczę.Mi zdarzyło się dwa razy, jak bardzo mi się siusiu chciało i akurat kichnęłam, na szczęście choć siusiam często to malutko ;)

reklama
Do góry