reklama
ja tez co ok3 godz sikam ale nie zdarzylo mi sie popuscic a wkladek jak narazie uzywam.
powiem szczerze ze nie brakowalo mi miesiaczki -9 bolacych powodziowych dni hiii no i te podpaski ja nie wiem jak te nasze maluchy wytrzymuja 24h w pampersach ja juz bymm dawno miala odparzenia hii
powiem szczerze ze nie brakowalo mi miesiaczki -9 bolacych powodziowych dni hiii no i te podpaski ja nie wiem jak te nasze maluchy wytrzymuja 24h w pampersach ja juz bymm dawno miala odparzenia hii
Ja też nie popuszczam.Dzikuska przeraziłaś mnie tym,jakoś nie myślałam do tej pory że wody mogą odejśc akurat podczas snu.Wiem że mogą w każdej chwili,ale na nocne się nie nastawiałam.Dopiero co kupiłam nową sofę i niechciałabym już jej zanieczyszczac.
anineczka
królowa mrówek :P
Dzisiaj w poludnie o godzinie 13:40 urodziala kamcia* synka Oliwierka ktory wazyl 3480 i miezyl 56 cm. Czuja sie dobrze,ale jutro sprawdze to osobiscie
A tak wogole to mam jakis sentyment do was. Moj Anatol tez,ze wrzesnia tylko rok wczesniej.
Wlasnie zaczynamy przygotowania do roczku.
Zycze Wam moje kochane zdroweczka,cierpliwosci i milosci. :-* :-* :-*
A tak wogole to mam jakis sentyment do was. Moj Anatol tez,ze wrzesnia tylko rok wczesniej.
Wlasnie zaczynamy przygotowania do roczku.
Zycze Wam moje kochane zdroweczka,cierpliwosci i milosci. :-* :-* :-*
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kamcia,brawooooo! GratulujeMY serdecznie! ;D :-*
reklama
Podziel się: