reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a może się w końcu poznamy.. czyli o sobie..

Milkshake mój mąż zachowuje się identycznie.Kiedy wczoraj powiedziałam żę mógłby się przytulic on na to przecież byłem grzeczny.Przejdzie nam płacz-bo też często płaczę- jak zobaczymy nasze maleństwa.Wtedy zajmiemy się tylko nimi a nasi mężowi zobaczą jak to jest czuc sie odsuniętym.Niemartw się będzie wszystko dobrze ja tak sobie codziennie powtarzam.

reklama
Dziękuję za ciepełkie przywitanko ;D bardzo mi milusio... Co do wieku to też tak myślałam, ale nie przeglądałam wszystkich stronek tego tamatu to i się nie wychylałam ;P
Widzę, że nie tylko mi brakuje męskiej dłoni i oparcia... ech Ci faceci, ja narazie jeszcze dusze się w związku, bo nie chcę dokonywać zbyt szybko decyzji których mogę kiedyś żałować, poczekam, aż urodze i w tedy zobaczę naprawdę czy mi ktoś jest potrzebny czy nie... A teraz chcę oszczędzić dziecku nerwów już i tak dużą dawkę otrzymało przez te ostanie miesiące :-[

Pełnapsikus teraz najważniejsze są dla nas nasze maleństwa i tylko o nich powinnyśmy myślec.Czasami trudno jest :-[,ale dla nich musimy byc dobrej mysli,często się uśmiechac ;D ,byc pogodne. :laugh:

Witam Mycha12 i Mija79. Mam nadzieje ze bedzie lepiej. I tez juz myslalam o tym ze jak sie babuś urodzi to skupie sie tylko na nim. A niech mi ktos powie ze odsuwam na bok męża!! To normalnie kopnę, bo to że on odsuwa sie teraz to nikt nie widzi..
Buzka mamuski i dzieki za mile slowa :)

Milkshake witaj..
co do męża, to ja sama wmawiam sobie, żę on się nie stara :D a widzę, przecież, że się martwi, bierze starszą często na psacery, sprząta.. a mi i tak mało.. i ciągle mam żal do niego... że chodzi do pracy zamiast się mną zajmować :D

trzymajcie się dziewczynki.. urodzimy maluszki i będzie suuuper :D wszysko sie poukłada

reklama
Do góry