reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Dziewczyny słyszałyście o mega bobasie, który przyszedł na świat w Szczecinie z wagą :szok: 7 kg 130 g.
Normalnie współczuję kobiecie dźwigania takiego kloca, a zarazem gratuluję, że pomimo swojego wieku (45 lat) urodziła tak dużego i zdrowego syna.

reklama
Melduje się 2 w 1 tak jak prosiła Mariola ;-) Aga ja słyszałam o tym chłopcu 7 kilowym w domu się śmieją że jak tak dalej pujdzie to i moje osiągnie takie rozmiary :-) Aga Gratuluje ostatniego okienka :-)

Zapomniałam dodać że od wtorku od USG odkąd powiedziałam mężowi że dzidzia jest tak nisko że na USG było widać dziecko od noska w górę to usypia jak tylko wyjde z pokoju :wściekła/y: Więc mogę sobie tylko pomarzyć o bałamuceniu :wściekła/y: CYKOR

Agata widzę, że boisz się kary..:cool2: i prawidłowo !!:wściekła/y:
Co do męża to wcale mu się nie dziwię bo szkoda by było na tak maleńkiej główce dziecka narobić od razu parę guzów..:-D
Aga gratulacje z okazji ostatniego okienka i mocno zaciskaj nogi do powrotu męża..:tak:
A co do tej kobiety ze szczecina.. dzielna babka.. na pewno nie łatwo jej było dotrwać końca ciąży ale najważniejsze, że dzidziuś się zdrowy urodził..:tak:
A my z Oliwierkiem dziś sami rządzimy w domku.. tata w pracy, dziadkowie też a synek ma dziś "gorszy" dzień tzn jest dość niespokojny i marudny.. teraz też piszę z nim przyklejonym jak na zdjęciu w awatorze.. niedługo to i do wc tak będziemy chodzić..;-) Ale już niedługo wraca tata to się chłopaki sobą zajmą a mama odpocznie..:tak:
Agata ja mimo przyczepionego rzepa do mnie ciągle sprawdzam tego posta więc proszę się meldować..!!!!:wściekła/y:

Mariola ja też ciąge zaglądam czy się udzielacie i zaglądam na styczniowe mamusie bo tam się dzieci nam rodzą co rusz:tak: tylko oczywiście nie moje:wściekła/y:

Melduje się poraz ostatni dziś bo ide molestować męża :tak: :-) Jak jutro rano mnie tu niebędzie tzn że rodzę;-) :-) MUDLCIE się o to :-D

Agata po bałamuceniu też wypadało by się zameldować..;-) No i nie zapomnij wysłać mi smsa z porodówki..:tak:
A ja sobie teraz pospałam.. o 19.30 tak mnie zmogło że od razu zasnęłam i do 21.20 spałam jak zabita.. teraz pomału szykujemy się z kąpielą małego i znów do 1 nie będzie spania bo mały tak od razu nie chce spać.. :baffled: tak jest zazwyczaj a może dziś zrobi wyjątek..:confused: hmm.. ciekawe...:dry:

witajcie:)
ja tez jestem niecierpliwie oczekująca bo to juz 39tc sobie leci a moje dziecię jakies niezdecydowane :-(
mieszkam w L-cy od hohoho dokładniejsza lokalizacja centrum :) aktulanie nie pracuje mam prawie 5letniego synka :)
mam do was pytanko czy chodziłyscie do ginów którzy pracują u nas w szpitalu?? jesli nie to jak było przy porodzie??
ja mam pewne obawy bo jeżdziłąm całą ciąze do Wrocka tam znalazłam cudownego lekarza który zajął sie mną "po ludzku" po tym jak straciłam dwie ciąże :-( ale nie chce rodzić we Wrocławiu
zastanawiam się jeszcze nad Feminą :/

boje sie troche tych naszych legnickich oszołomów :-(
a i jesli któras była przeterminowana to bardzo prosze o info jak sie wszystko odbyło w tym naszym cudnym szpitalu
z góry dzieki

reklama
Melduje się 2 w 1 , niestety wczoraj niedoszło do bałamucenia :no: bo brzuch zaczoł mnie tak boleć że myśłałąm że rodze, ale niestety przeszły mi bóle ok 1 w nocy :zawstydzona/y: Więc nadal czekam, najgorsze jest tylko to że brzuch pobolewa mnie często ale gdy tylko te bóle są mocniejsze i zaczynam się cieszyć to przechcodzą jak ręką odjoł:wściekła/y: :-(

Maribas ja pierwszą ciąże przenosiłam,ale zdąrzyłam przed skierowaniem do szpitala:tak: Tym razem jestem już przeterminowana 4-5 dzień i cisza, skierowanie również mam na poniedziałek do szpitala i wtedy się dowiem jak się tam obchodzą z przeterminowanymi:tak: :-) Choć ja mam ten plus że jak by to powiedzieć "będe rodzić po znajomości":tak: :cool2: Tak samo jak pierwszym razem. A co do Feminy to ja odradzam, jak już dyskutowałam z dziewczynami na ten temat, niema tam odpowiedniej opieki dla dzidzusia w razie jakiś komplikacji wiozą do Legnicy :tak: a ryzyko czy zdążą jest dość duże:dry:

Do góry