Przez ostatnie dwa dni miałam horror w domu po szczepieniu Olivera. Malutki tak się przestraszył, że jak tylko udało mu się zasnąć po kilku godzinach marudzenia to budził się z wielkim krzykiem. Normalnie masakra - pierwszej nocy mąż czuwał, a raczej uspokajał Olika do 3 w nocy, pospał do 6 i dalej jazda z płaczem. Normalnie chodziliśmy nieprzytomni. Wczoraj jak zasnął popołudniu na 3 godz. to całą rodzinką spaliśmy. Dzisiejsza noc już w miarę znośna. Chyba zapomina, bo teraz zasnął sam w swoim łóżeczku.
Porządki jeszcze niestety przede mną. Ale w tym tygodniu mój brat zabiera małego to pewnie wykorzystam czas na sprzątanie. Chociaż szczerze mówiąc to mi się nie chce - leń.
Mariola fajny pomysł - ja poproszę o zdjęcia całych rodzinek (żebyśmy się w razie czego rozpoznawały ;-))
No to poniżej przedstawiam moją familię i zdjęcie ślubna. A Olikowi muszę zrobić aktualne
Porządki jeszcze niestety przede mną. Ale w tym tygodniu mój brat zabiera małego to pewnie wykorzystam czas na sprzątanie. Chociaż szczerze mówiąc to mi się nie chce - leń.
Czy możemy mieć świąteczne życzenia-prośby?? Każda z nas po jednym do wszystkich.. co Wy na to??
Jeśli się zgadzacie to ja poproszę najaktualniejsze zdjęcia bąbelków!! Wszystkich dzieciaczków!!!
Mariola fajny pomysł - ja poproszę o zdjęcia całych rodzinek (żebyśmy się w razie czego rozpoznawały ;-))
No to poniżej przedstawiam moją familię i zdjęcie ślubna. A Olikowi muszę zrobić aktualne