reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Przez ostatnie dwa dni miałam horror w domu po szczepieniu Olivera. Malutki tak się przestraszył, że jak tylko udało mu się zasnąć po kilku godzinach marudzenia to budził się z wielkim krzykiem. Normalnie masakra - pierwszej nocy mąż czuwał, a raczej uspokajał Olika do 3 w nocy, pospał do 6 i dalej jazda z płaczem. Normalnie chodziliśmy nieprzytomni. Wczoraj jak zasnął popołudniu na 3 godz. to całą rodzinką spaliśmy. Dzisiejsza noc już w miarę znośna. Chyba zapomina, bo teraz zasnął sam w swoim łóżeczku.

Porządki jeszcze niestety przede mną. Ale w tym tygodniu mój brat zabiera małego to pewnie wykorzystam czas na sprzątanie. Chociaż szczerze mówiąc to mi się nie chce - leń.

Czy możemy mieć świąteczne życzenia-prośby??:confused: Każda z nas po jednym do wszystkich.. co Wy na to??:confused:
Jeśli się zgadzacie to ja poproszę najaktualniejsze zdjęcia bąbelków!!:tak: Wszystkich dzieciaczków!!!

Mariola fajny pomysł - ja poproszę o zdjęcia całych rodzinek (żebyśmy się w razie czego rozpoznawały ;-))

No to poniżej przedstawiam moją familię i zdjęcie ślubna. A Olikowi muszę zrobić aktualne

reklama
Ok więc spełniam życzenia..
Dla Niuńki:
To było dawno temu i wiele kilogramów temu..hehe..;-)

Dla Agi:
Niestety ostatnio wspólne zdjęcie mamy z chrzcin.. zazwyczaj to jedno z nas robi za fotografa..:dry:

Czekam na dalsze życzenia..
Na swoje czyli najaktualniejsze zdjęcia odpowiem po niedzieli bo wykończyły mi się baterie w aparacie- akumulatorków jeszcze się nie dorobiliśmy..:baffled:
Teraz czekam na życzenia Agaty i Aguli..
Niuńka Twoje zdjęcia ślubne też chcemy zobaczyć..

ła...cudne zdjęcia:tak::tak:
My ślubne mamy niestety skany
bo slub był wieki temu i cyfrówki to była nowość...:confused::baffled:
2038it8.jpg

2031jb9.jpg

60213402sq1.jpg

A na reszte życzeń dam odpowiedź jutro bo mi net tak zamula że szoook:szok:
Tak więc spokojnej nocki babeczki.....
do jutra:-)

Na dzień dzisiejszy spełniam życzenia Niuńki i Marioli. Zdjęć całej rodzinki niestety nie mam, bo tak jak u Marioli jedno z nas zawsze robi za fotografa.
Niestety na razie nie mam żadnego pomysłu na życzenie, wszystkie wyczerpałyście:tak:

To moje szczęście:

Wow..Aga, Niuńka, Agula piękne zdjęcia.. Dziewczyny pięknie wyglądałyście w ten wyjątkowy dzień..:tak:
Niuńka nasze zdjęcia to też skany.. Na dodatek u nas nie było tak wspaniałych zdjęć bo braliśmy ślub w pierwszy dzień świąt wielkanocnych i żaden fotograf nie chciał sie zgodzić na zdjęcia.. tzn jeden sie zgodził ale cenę taką dał że masakra..No i mamy zdjęcia tylko przez jednego z gości robione. tzn ten gość był poproszony o to by wszystkie zdjęcia robił. Poza tym u nas nie było wesela.. tylko przyjęcie w domu na 12 osób.
Agula co do życzenia to nie musi to być życzenie zdjęcia.. może to być jakieś konkretne pytanie, zadanie, może coś chcesz byśmy specjalnie na Twoje polecenie opowiedziały, zrobiły i zamieściły tu... wymyśl coś.. to zaczyna się robić ciekawe..:-p

Zapomniałam dodać, że Majeczka śliczna dziewczyneczka rośnie.. coraz ładniejsza.. a patrząc na Wasze zdjęcia Agula to ciężko mi teraz powiedzieć do kogo podobna.. wcześniej wydawało mi się, że do Ciebie ale to było tylko na podstawie jednego Twojego zdjęcia..
A ja może tak jeszcze jedno mini życzenie odnośnie życzenia Niuńki.. może do tych zdjęć ślubnych jeszcze daty ślubu...
Mój ślub 11 kwietnia 2004.

Dzień dobry:-)
Chyba wszystkie na spacerkach bo takie tu pustki....
My już zaliczylismy spacer do kościoła i z kościoła. Jak mały wstanie to pójdziemy na dłużej.

Patrze na wasze zdjęcia i się napatrzeć nie mogę...wszystkie świetne:tak::tak::tak::tak:

A ja spełniam zaległe życzenie
To rodzinne to było mega wyzwanie, na 2200 zdjęć na tym jednym jesteśmy w czwórkę:szok:
a1886br8.jpg

I ostatnie aktualne zdjęcie dzieciaków
a2137kp2.jpg

A ślub był 24.11.2001:-)

reklama
PIERWSZA :)
Uff w końcu minęła sobota i niedziela :eek: miałam szkołę i myślałam że tego nie przeżyje (Boże jak mi się już nie chce:baffled::wściekła/y:) ale dam rade już zaczęłam pisać prace licencjacką :tak::-)

Dziewczyny wyczerpałyście najfajniejsze pomysły na życzenia:cool2: I co ja mam teraz wymyślić:confused:

Pięknie wyglądałyście w tym wyjątkowym dniu:tak: Ja niestety mam tylko ślub cywilny, a nawet na Kościelnym nie będę wyglądać tak pięknie ponieważ białej sukni już nie włożę:no::zawstydzona/y:

A poniżej spełniam życzenia Wasze:-)
Z małym wyjątkiem zdjęcia Wspólnego bo niestety takiego nie posiadamy:no::zawstydzona/y: ale jak tylko się dorobimy to odrazu wstawię:tak::-)

Do góry