reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Agata będę trzymać kciuki za Ciebie podczas jutrzejszego zaliczenia..:tak: Na pewno będzie dobrze.. a jak by co to zawsze możesz udawać że właśnie się poród zaczął ;-)
Co do imion to podoba mi się Julcia.. Filip też fajne ale zobacz na grudniówkach ilu teraz jest Filipów.. Znów tak jak z moim Oliwierkiem okazuje się to dość popularne imię..:-p
A zdjęcia koniecznie się postaraj bo to super pamiątka..:-)

reklama
Melduje się nadal 2 w 1 :laugh2: I szykuje się powoli na zajęcia, mam nadzieje że niezaczne rodzić na uczelni ;-) :-)

Mariola niepatrze już na to jakie imiona są teraz w modzie ,bo karzde które mi się podoba, to wydaje mi się że wszędzie je słysze. Też zauważyłam że teraz jak na ... jest Filipków, Oliwierków Kubusiów itp. Ale trudno w moim gronie rodzinnym i wśród przyjaciół i znajomychniema żadnego Filipka:no: Dlatego jeśli będzie synek to będzie pierwszy :-)

Fanti dziękuje za namiary na Chojnów. Jutro będę do nich dzwonić:tak::tak::tak:

Xmamuska dobrze że się odezwałaś. No i dobrze że wszystko u Was dobrze. Imiona wybraliście bardzo ładne. A że popularne to co z tego, ważne że wam sie podobają:tak::tak:
No i najważniejsze - trzymam kciuki za zaliczenie!!!!!!!!!!!

Melduje się po powrocie z uczelni i nadal 2 w 1 (uparta ta moja dzidzia) zaliczyłam wszystko co chciałam zaliczyć, czyli opłacało się jechać :) Dziękuje za kciuki, napewno mi pomogły :) A co tam u Was, dlaczego jak ja jestem na forum to niema nikogo innego ;/ a gdzie nowe koleżanki, nic o nich niewiem :) kiedy rodzicie gdzie mieszkacie itp. Dziewczyny bieżcie się do pisania :)

Agata skoro trzymanie kciuków przyniosło pożądany efekt to teraz trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozdwojenie..:tak:
Niuńka zapomniałam dodać, że najlepiej jest dzwonić między 7.30 a 8.30 bo później nie ma miejsc już..:baffled:
Aga, Klara, Maribas.. Co z Wami dziewczyny?? :confused: Zapomniałyście już o nas?? :confused: A może porozdwajałyście się już?? Maribas już mogłaby, Aga właściwie też zwłaszcza po tych skurczach w sylwestra ale Klara ma jeszcze czas... Więc meldujcie się dziewczyny żebyśmy wiedziały co z Wami czy nadal 2w1 czy może już któraś rozdwojona.. a jeśli rozdwojona to koniecznie zdajcie nam relację z porodu.. Agata Ty także będziesz musiała zdać nam szczegółową relację.. A może by tak jeszcze w tym tygodniu.. co Ty na to??

Hej wszystkim !!!

A ja nadal 2w1 i cosik mojemu małemu odechciało się wyjścia, ostatnio nie pisałam nic (ale codziennie wieczorem zaglądałam co się dzieje na forum) bo dostałam mega pałera i wzięłam się za wszelkie przygotowania do porodu. Niemal że wszytko kupione i pozamawiane, więc tylko czekam na przesyłki. Jutro mąż kończy remont pokoju i teraz już ze stoickim spokojem mogę czekać na przyjście na świat mojego synusia.
Obecnie czuję się superowato i jak tylko brat mi przyśle meilem zdjęcia to pochwalę się swoim balonikiem, który codziennie rośnie.
W środę mam wizytę u gina i już nie mogę się doczekać jak zobaczę maluszka (co prawda to USG ale zawsze coś).
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich pociechy, no i oczywiście jesteśmy w ciągłym kontakcie ;-).

Pa pa Aga :-)

Witam ja również melduje się 2 w 1 Jutro mam ostatnią wizytę i mam nadzieje że coś się wkońcu zacznie, bo to czekanie mnie wykańcza :eek: Pozdrawiam

reklama
A ja już po wizycie szyjka miękka i skrucona, dzidzia tak nisko że na usg tylko nosek było widać, reszta za nisko i niedarady było nic zobaczyć Niespodzianka nadal jest niespodzianką, waży 4000 g jak nie lepiej łożysko jest akurat do porodu, wód już coraz mniej ale ogólnie jest oki jak nieurodze do 15.01 to mam skierowanie do szpitala Ale ja mam zamiar jeszcze w tym tygodniu z dzidzią wyjśc ze szpitala niewiem jak to zrobie ale takie mam założenie

Do góry