reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Ja odbierałam pesel w USC i stąd moja podpowiedź gdzie iść.. No ale to było ponad 3 lata temu.. :sorry2:

To teraz inne pytanie dziewczyny gdzie byłyście ze swoimi pociechami na kontroli bioderek?? Możecie polecić jakiegoś ortopedę w Legnicy??

Hej Hej my na pierwszej kontroli byliśmy w Feminie, a na drugiej już w Legnicy. Boczna Rzeczypospolitej w prawo-Bielańska 8 768549872 u dr Pakuły .

Ostatnia edycja:
Hej Hej my na pierwszej kontroli byliśmy w Feminie, a na drugiej już w Legnicy. Boczna Rzeczypospolitej w prawo-Bielańska 8 768549872 u dr Pakuły .

my na pierwszej na bielanskiej i na druga tez tam idziemy. polecam, bo sympatyczny doktor - dziecie mi o dziwo nie wylo jak zawsze tylko patrzyla z zaiekawieniem

na biegunowej w przychodni tez robia ale nie wiem jak tam jest ja bylam we wrocławiu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Ja polecam na Tatrzanskiej doktora Kacera. Swietny lekarz ortopeda. Uwaga straszne kolejki przez wszystkie godziny przyjmowania. Ale dzieci przyjmuje poza kolejnoscia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry