reklama
Chodzisz prywatnie czy na NFZ?? (tyle że ja raczej wolałabym iść do kobiety Z moich internetowych obliczeń wylicza że jestem w 5 tygodniu i szukam lekarza żeby móc do niego pójść popołudniu aby w pracy nie musieć się tłumaczyć.
Ostatnia edycja:
Chodzisz prywatnie czy na NFZ?? (tyle że ja raczej wolałabym iść do kobiety Z moich internetowych obliczeń wylicza że jestem w 5 tygodniu i szukam lekarza żeby móc do niego pójść popołudniu aby w pracy nie musieć się tłumaczyć.
prywatnie.
ja tez wolałam do kobiety, ale sie na tym przejechałam. z tym ze to Twój wybór. w wielu przypadkach kobiety gin wychodzą z założenia ze tez to przeżyły i "za dobrze" wiedza o czym mówisz. mężczyzna "prędzej zlituje sie nad biedna kobietą":-) i wydaje mi sie ze ma wiecej wyrozumiałosci
pozdrawiam
Nie wiem ja ma jakieś pewnie śmieszne opory żeby obcy facet mi tam zaglądał wiem dziecinne to ale tak mam, może się przełamie dla dobra malucha.
Wiecie może czy w Legnicy organizowane są jakieś zajęcia dla "ciężarówek", basen, ćwiczenia, joga itp??
Wiecie może czy w Legnicy organizowane są jakieś zajęcia dla "ciężarówek", basen, ćwiczenia, joga itp??
Ostatnia edycja:
Nie wiem ja ma jakieś pewnie śmieszne opory żeby obcy facet mi tam zaglądał wiem dziecinne to ale tak mam, może się przełamie dla dobra malucha.
nic niestety nie wiem... ale jak sie czegos dowiem to dam znac:-)
TY tez pisz, moze razem łatwiej bedzie cos odszukac:-)
a byłas juz na wizycei ciążowej u p.sosn-racz??
Wolny termin ma dopiero po 20, zarejestrowałam się ale nie wiem czy tak długo czekać czy lepiej iść prywatnie ale to już do któregoś z facetów, tylko którego Każdy ma pozytywne i negatywne opinie. Wisz może ile teraz biorą za prywatne wizyty i ile trzeba czekać??
reklama
Wolny termin ma dopiero po 20, zarejestrowałam się ale nie wiem czy tak długo czekać czy lepiej iść prywatnie ale to już do któregoś z facetów, tylko którego Każdy ma pozytywne i negatywne opinie. Wisz może ile teraz biorą za prywatne wizyty i ile trzeba czekać??
u dr Janigi płace 100zł ( wiecej zapłaciłam jak miałam cytologie). co wizytę mam pełne badania, usg, a wczoraj wsłuchiwałam sie w serduszkom mojej dzidzi:-).
jak u innych to niestety nie wiem, no u dr Ewy płaciłam 70 zł z usg, ale mi bardzo nie pasował jej sprzęt, zwłaszcza przy usg dopochwowym ( duży dyskomfort).
na wizytę u swojego lekarza nie musiała sie umawiac, przyjmuje 3 dni w tyg i tylko raz zdarzyło mi sie czekac ok godz na wizytę - tyle bylo babek w kolejce.
a jak sie czujesz?? mi na poczatku bardzo ciezko było przetrwac i wrogiem nr jeden było jedzenie:-)