reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

witajcie, ja trodze udzielam się na innym forum styczniówek 2010, ale do was też dołącze. Widze, że dawno nikt tu nie zaglądał, ale może to się zmieni:-):-):-)
Xmamuśka, wyczytałam, że w ciąży chodziłas do Jędrzejczyk -Musiak. Napisz mi coś więcej. Chodziłas do niej prywatnie, czy na NFZ? Czy byłas zadowolona z wizyt u niej? Ja chodze do niej od lat i do tej pory byłam zadowolona, ale też nic się nie działo, nie chorowałam, itp No i to jest moja pierwsza ciąża.:confused:
a może ktoś jeszcze do niej chodzi?

reklama
Cześć wszystkim!

Mam na imię Beata od urodzenia mieszkałam w Legnicy, później przeniosłam się na wioskę kolo L-cy ale i tak codziennie tam bywałam. Na chwilę obecną mieszkam z mężem i synkiem w Norwegii (juz minął rok).

andzia76 tak się składa że ja w czasie ciąży chodziłam do Jędrzejczyk-Musiak i byłam zadowolona z wizyt u niej, Jest bardzo miła i delikatna, zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy jak się czegoś nie wie... Naprawdę jest ok. Moje 2 kuzynki też do niej chodziły i żadna nie narzekała.

Pozdrawiam:tak:

Ja chodziłam 2 ciążami do niej na NFZ i nie narzekam, czasem mnie wkurza ale dopiero teraz ;-) wszystko prowadziła dobrze i dokładnie, także myśle że w kwestii ciąży ok

dzień dobry:-)

znalazłam Wasz wątek przy okazji przeszukiwania netu w kwestii naszego legnickiego szpitala. termin mam na 5 kwietnia 2010r. więc jestem bardzo młodą przyszła mama i będzie to moja pierwsza dzidzia.
mam miliony pytań i wiele wątpliwości... w sumie to więcej pytań niż jakiś konkretnych odpowiedzi. mam nadzieję, iż pozwolicie mi na dołączenie do Was. mam juz swoje forum kwietniówek, ale tylko Wy jesteście w stanie mi opowiedzieć o swoich opiniach np na temat dr Janigi :)

pozdrawiam wszystkie mamusie

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Wreszcie znalazłam kogoś z Legnicy :) Tylko czy ktoś tu jeszcze jest czy wszystkie są już szczęśliwymi mamusiami :)
Od razu zadam też pytanie, chodziła może któraś z Was do dr Sosnowska-Raczkowiak z Izerskiej?? Możecie powiedzieć co na jej temat, chciałabym bowiem "oddać" moja pierwszą ciążę w bezpieczne ręce :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wreszcie znalazłam kogoś z Legnicy :) Tylko czy ktoś tu jeszcze jest czy wszystkie są już szczęśliwymi mamusiami :)
Od razu zadam też pytanie, chodziła może któraś z Was do dr Sosnowska-Raczkowiak z Izerskiej?? Możecie powiedzieć co na jej temat, chciałabym bowiem "oddać" moja pierwszą ciążę w bezpieczne ręce :)

hej,

ja u niej byłam kilka razy na zwykłych wizytach. jak zaczelismy starac sie o babla ( a w zasadzie byłam juz w ciąży- testy wyszły pozytywne) to pooszlismy do niej ( to byl czwatrek). czułam sie strasznie, wymiotowałam miałam kosmiczne nudności i potrzebowałam zwolnienia. niestety, pani doktor powiedziała ze to max 4 tydzien i nie da mi zwolnienia i musze jakos przetrwac 4 tygodnie i na nastepnej wizycie zwolnienie dostane. w pon w pracy 6 z 8 godz spedziłam w toalecie i dostalam nr tel do doktora janigi. zadzwoniłam, umowiłam sie na wizyte tego samego dnia. no i po wszystkich badaniach - na fotelu + usg + dokładnym wywiadzie, wazeniu mierzeniu cisnienia okazało sie ze to juz 6 tydzien, zwolnienie na 4 tyg bez problemów i lekarstwa, które mi pomogły jakos przetrwac najgorszy czas. tamtego dnia zmieniłam lekarza i nie zaluje. teraz cjodzimy systematycznie do dr janigi. moj maz nie ma problemów zeby byc w trakcie usg, a ja czuje sie w 100% poinformowana i bezpieczna, ze jak mi cos bedzie potrzebne to moge dzwonic i przyjsc, a na ewno mi moj gin pomoze.

dodatkowo powiem, ze miałam 2 wizyty przed zajsciem w ciąże - i druga wygladła tak, ze pani nie miała czasu na usg, zeby sprawdzic czy mam jajeczko bo uz sie pakowała do domu i cala moja wizyta przebiegała własnie pod znakiem wielkiego zbierania sie do wyjscia z gabinetu przez p. ewe.

a na kiedy masz termin??

Do góry