reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Aga gratulacje dla dzielnego synka!!! A bioderka to ortopeda może jedynie ocenić, bo pediatrzy to wiadomo.....:dry:

Mariola dobrze że dałaś znak życia...:tak:
:tak:Jeśli o mnie chodzi jestem za, i jeśli reszta nie ma nic przeciwko to mogę zadziałać aby było dobrze...hmmmm??
Dajcie znać TAK czy NIE:confused:

Ja TAK

A swoją drogą to gratki za zaliczenie semestru i oby tak dalej.

reklama
Julcia dziękuje wszystkim forumowym ciocią i ich pociechom za życzonka :tak: i przesyła ciumaczki :-)

Kurcze dziewczyny jak ten czas leci :no: normalnie dopiero z brzuchem chodziłam(tzn mam go nadal :-p) a moja panna jedna dziś 4 miesiące a druga już w lipcu 3 latka kończy :szok: Kurcze dzieci nam rosną a my się starzejemy ;-):-)

Aga uszy do góry zobaczysz że wszystko będzie oki:tak: musi :-)

Ewelina tobie to dobrze że masz już semestr za sobą:tak: u mnie niedługo zaczyna się sesja:szok: w sumie jeszcze tylko 2 zjazdy zostały mi do końca 2 roku:baffled: Jeśli zalicze to będe chyba najszczęśliwszą osobą na ŚWIECIE :cool2:

Dzięki za gratki laski:tak::tak::tak:

A swoją drogą to rzeczywiście te nasze dzieci rosną jak na drożdżach....szkoda tylko ze i nam lat przybywa a nie ubywa:-p
Sama pamiętam jak z Paulą w brzuchu łaziłam a tu już mi laska o narzeczonych mówi:-pa Adaśko jeszcze w pampiory robi a już pyskuje tekstami typu "idź w buraki...."
Ja to się śmieje z mojego męża że on lada chwila kończy 30 a wtedy to już prawie dziadek bo przed 40 (bo dla mnie po 30 to już przed 40;-):-p)

Ewelina wszystkie jesteśmy na TAK !!! Tylko na Twój głos czekałam..
Gratuluję zaliczonego semestru.. :tak:
Aga na pewno będziesz spokojniejsza po wizycie u ortopedy ale wydaje mi się, że nie ma co na zapas panikować- dokładnie tak jak powiedziałaś sama.. Ja jestem na 100% przekonana, że wszystko będzie OK. A nawet jeśli będą potrzebne jakieś ćwiczenia to i tak szybko dadzą efekty.. :tak:
Agata Ty zamiast przejmować się sesją pomyśl jak cudownie będzie już za 38 dni..:tak: A sesja.. cóż... zaliczysz na pewno a czy musisz mieć najlepsze wyniki na roku??:confused:

Ja to się śmieje z mojego męża że on lada chwila kończy 30 a wtedy to już prawie dziadek bo przed 40 (bo dla mnie po 30 to już przed 40;-):-p)

:szok::szok::szok::szok::szok: mój mąż za niedługo też trzy dyszki - kurcze chyba rozglądnę się za młodszym modelem ;-);-);-);-) (oczywiście to jest żart ;-) bo mój stary ale jary hehehe)

reklama
Dzień dobry :-)

ZALICZYŁAM STATYSTYKĘ
W
TERMI
NIE
0
!!!!!!!!!!!!!!!

Ale przede mną w sobotę Prawo Karne:baffled:

Do góry