reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

OLIWIERKU spóźnione ale jak najbardziej szczere :tak:
Wszystkiego najlepszego kochanie z okazji ukończenia piątego miesiąca życia :-)
Co do Koła to niema jeszcze wyników:baffled: a miały być wczoraj :wściekła/y: Jak się dziś nie dowiem czy zaliczyłam to chyba jajo zniosę!!
Dziewczyny nie zaglądałam wczoraj bo miałam dzień pełen wrażeń!! Mój rzekomy aniołek zamknął się w cerrfurze w toalecie dla niepełnosprawnych i nie potrafiła z powrotem otworzyć:dry: Postawiliśmy cały sklep na nogach i nikt nie mógł znaleźć klucza:wściekła/y: jak powinny być 3 tak wsiąkły i nie było żadnego, moja Sandrunia zaczęła panikować troszkę i płakała więc powiedziałam jej żeby zaśpiewała piosenkę o Zuzi lalce niedużej:-) i tak też zrobiła tyle że do tego zaczęła się bawić wodą:eek: Po ok 40 minutach wkur... się i powiedziałam że albo coś zrobią albo wejdę tam z drzwiami bo mi dziecko tam płacze:wściekła/y::wściekła/y: No i w końcu pan techniczny też się zdenerwował i wyręczył mnie i wszedł z drzwiami do środka, drzwi były z dykty więc jak zawalił kopa to odrazu wśliznął się dołem do środka i wyciągnął moją mała agentkę która prawie wcale się nie przejęła z zaistniałej sytuacji i odrazu poleciała na autko:-)
Całe szczęście za drzwi nie musieliśmy płacić,Pan techniczny jeszcze chciał spisać protokół, ale Pan dyrektor cerfura powiedziała że nie trzeba i jeszcze nas przeprosił że taka sytuacja wogle miała miejsce
:cool2:

reklama
Agata ciumaki od Oliwierka za życzenia..:tak:
Ale miałyście przygodę..:szok: dobrze, że Sandrunia nie do końca wiedziała co się dzieje i nie przejęła się tym.. a swoją drogą to skandal by nikt nie pilnował takich rzeczy jak zapasowe klucze.. przecież takie sytuacje się zdarzają.. dzieci są nieprzewidywalne.. a niepełnosprawni także mogą nagle nie móc się otworzyć czy zasłabnąć.. itp.. Normalnie szok!

A to obiecane zdjęcia z pierwszych kroków Oliwierka w dniu jego mini urodzinek..;-)

Oliwierku spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka z okazji piątego miesiąca życia od imiennika i cioci Agi - chłopie jak ty rośniesz. Niedługo mamusia zapomni, że ma dzidziusia w domu, bo z Ciebie taki już kawaler, no i wielkie gratki za stawianie pierwszych kroczków.

A co do oglądania filmów, to przy Oliverze nie ma problemu, bo to mały kinomaniak - w TV najbardziej lubi oglądać reklamy i teledyski.

Ewelina powodzenia przy pożegnaniu Adasia ze smokiem.

Mariola to miałaś niezłe "atrakcje" zakupowe. Dobrze, że skończyło się jak się skończyło, a Sandra jest bardzo dzielną dziewczynką.

Czesć...

Oliwierku spóźnione 100 lat
pooh4yuc4.gif

Mariola kiedy to twoje maleństwo urosło:szok::confused: Taka dzidzia chwilę temu a tu już pierwsze kroczki stawia....GRATULACJE!!!!

Agata niezłe szaleństwo w sklepie i szczerze mówiąc podziwiam za spokój i opanowanie bo ja to chyba po pięciu minutach bym wlazła tam z drzwiami:baffled:

Aga jak twój Olivier tak lubi teledyski to zapraszam na chomika
Chomik Babyboom

Teledyski, bajki i takie tam....Agata Sandruni pewnie też się spodoba

Wiecie co Adaśko wczoraj zrobił:confused::baffled::baffled:
Wykąpaliśmy go, ubraliśmy w piżamkę, no i ja poszłam robić mleko a mój J gadał przez telefon.....No i nagle gdzie Adaś....a Adaś sobie siedzi w wanience cały mokry, nawet tyłka nie mógł podnieść żeby wstać bo tak pampers nasiąkł wodą....:laugh2:

Ide pod prysznic, niedawno skończyłam ćwiczyć i jestem cała zapocona. Udało mi się ściągnąć fajne ćwiczenia...
beztytu322ual7.png

Nie wiem w jakim czasie lasce udało się coś takiego osiągnąć ale ja też tak chce...:-p:cool2:
[FONT=&quot]łaaaa pisze że 6 tygodni....
[/FONT]

Ewelina, Aga i dla Was specjalne ciumaki od Oliwierka :tak:

Ewelina ja też tak chcę schudnąć...:sick: Twoje ćwiczenia wykonuję co raz..wczoraj mąż mi je przerobił na dvd i mogę wreszcie w większym pokoju ćwiczyć.. dziś rano z mamą ćwiczyłam nawet.. podobają mi się..:tak: jak będziesz mogła to może na następne spotkanie poproszę o te ćwiczenia co właśnie zaprezentowałaś..

reklama
Jak ja lubię taką pogodę jak dzisiaj :no:, brrru szaro i ponuro, a na dodatek w chałpie zimno. Nawet Oli dzisiaj jakiś taki nietaki. Śpiący cały dzień, ale zasnąć nie może, a jak już uśnie to na pół godzinki. A mi głowa pęka w szwach, chyba małą czarną sobie strzelę i zaczną funkcjonować.
Nie lubię takich dni, bo nie wiadomo co ze sobą zrobić, na dodatek jesteśmy sami, bo mąż do 22 w pracy. Dobrze, że w domu jest net (koleżanki z BB :tak: i znajomi z GG) to jakiś kontakt z ludzkością człowiek ma, bo inaczej to chyba bym zwariowała siedząc sama, jak Oli śpi, w czterech ścianach.

Do góry