reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hej dziewczyny..:-) jak tam minęła niedziela??:confused: Agata jak kolocwium??:confused:
U nas jak zwykle rodzinnie.. obiad u moich rodziców, był też brat z rodzinką.. niedawno wróciliśmy spacerkiem do domku.. mały wykąpany, tatuś właśnie go karmi i zaraz idzie spajkać..:tak:
Aga chyba nie będę Was więcej szokować..:-D Szkoda mi szczęki Agnieszki..:-D;-)
A może Wy także byście zdradziły jakieś tajemne sekrety??:-D

reklama
Jestem Kolokwium napisane a jaki będzie jego rezultat okaże się jutro:baffled: mam nadzieje że nie będę płakać:zawstydzona/y:

Hejka:-) U nas niedziela minęła spokojnie, wprawdzie mój mąż był w pracy, ale tylko od 6 do 10, później obiadek, spacerek ( mimo nie najlepszej pogody) a po południu odwiedziła nas moja przyjaciółka:tak:

Mariola ja nie mam żadnych sekretów w zanadrzu:no:

Agata będzie dobrze, w końcu trzymałyśmy kciuki, nie?

Co do pieczenia ciast, to ja niezbyt często to robię, bo mój chłop nie przepada za słodyczami i później sama muszę to wcinać a wiecie, kalorie, te sprawy....:tak: no więc wolę nie wystawiać się na pokusę:-)

Dobra, moja rodzinka już śpi, więc idę i ja, papa:-)

No i po wekeendzie. Wczoraj mieliśmy dzień leniuchowania - nikogo u nas nie było, nigdzie nie wychodziliśmy, nadrabialiśmy zaległości filmowe (mój mąż uwielbia oglądać filmy, a dzięki netowi mamy dosyć szybko nowości kinowe). I tak na pierwszy ogień poszedł Jaś Fasola na wakacjach, a później "Taxi4".
Nawet Oli był w miarę spokojny i pozwolił rodzicom spokojnie oglądać TV :tak:.

A co do sekretów, hmmm raczej nic szokującego dla was nie mam. Znalazłoby się parę wybryków z młodzieńczych lat, ale Ciebie Mariola chyba nikt nie pobije ;-). Dodam, że w liceum przechodziłam mega bunt młodzieńczy (wagary, dziwne towarzystwo itp....) i mam nadzieję, że mój synek nie odziedziczy tego po mamusi (bo już sobie współczuję :szok:).

Hej
Mam dwa ciężkie dni za sobą....Od wczoraj rana Adaśko został pozbawiony ciamkania smoczka, wszystkie jakie miał (3:-)) zostały w połowie obcięte. I tak wczoraj po południu było oki, zasnął normalnie, wieczorem płacz, no to położyłam się koło niego, trochę pomarudził i zasnął. Dziś po południu cyrk i "mama koło mnie":baffled:, no i chwile temu płacz, lament i znów "mama koło mnie" ale nie dałam się złamać choć ciężko było i mały chwile temu zasnął sam!!:-)
Jutro chyba całkowicie pozbędziemy się przeklętych smoczków i spuścimy je w kiblu:tak:

Mariola twoje foto w habicie rozłożyło mnie całkowicie na łopatki....różności się spodziewałam ale to...:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Agata trzymałam kciuki za pomyślne koło!!!! I co:confused::confused: Zaliczone:confused::confused::confused:

Ja mam przymusowe uziemienie w domu od zajęć po pochorowała się babcia i teście i nie mam z kim Adasia zostawiać....Niech się martwią ci co muszą, ja praktycznie mam semestr z głowy:tak:

reklama
Agnieszka specjalny buziak dla Ciebie od Oliwierka..:tak::-)

Ewelina a nie mówiłam, że jeszcze Cię zaskoczę..:-p:-D Trzymam kciuki za Adasia.. sama uwielbiałam smoka i z opowiadań mamy wiele razy przechodziłam to co on..:no:

Agata i jak tam zaliczenie??:confused:

Aga jak macie czas na seanse filmowe to tylko dobrze o Oliverku świadczy.. grzeczny chłopak z niego..:-)

A my dziś dzień spędziliśmy na działce.. mąż kosił działkę a my spacerowaliśmy.. dosłownie.. jutro wkleję zdjęcia z pierwszych "kroków" Oliwierka..:-) Dziś już jestem padnięta..:sick:
Dobrej nocy :-)

Do góry