aneczka852
Fanka BB :)
A jakoś tak wziełam się za porządki w domku do tego spacerki i wieczorami nie miałam już siły na nic, mały szedł spać a ja w sumie razem z nim Muszę się pochwalić że mały już zaczał raczkować co prawda myślałam że to nie nastąpi ale dał rade więc teraz już powoli trzeba mieć oczy dookoła głowy i coraz wiecej zaczyna jeść takich nie wodnistych posiłków, już dostaje chlebek z masełkiem, jajecznicę na śniadanko bo resztę to jeszcze dalej słoiczkowe jedzonko. I w piątek byliśmy u pani doktor bo chciałam żeby go zobaczyła i mój "maluszek" waży już 9830 i ma 81 cm pani doktor smieje się że jest bardzo proporcjonalny ale na 14-16 miesięcy. Więc mam dużego dzieciaka
mamaPaulinki Wszystkiego dobrego dla Twojego szkraba ucałuj malutką od cioci z forum i gratulacje z nastepnego zabka
Zrobiłam porządek w ubrankach Nikosia odłożyłam śpiochy nie jest żadna rewelacja bo my mieliśmy tylko od kuzynki kilka par a Nikoś nie bardzo lubiał w tym spać więc jeżeli chcesz to możemy się jakoś umówić. Czy potrzebujesz może coś jeszcze dla małej?
A-ASIA rownież gratulacje z kolejnego ząbka no u nas na specerku maly jak ma siłę to również się rozgląda, ale on w domu ma tyle do zrobienia że nie ma czasu na spanie i w wózku nadrabia
Miłej nocki
mamaPaulinki Wszystkiego dobrego dla Twojego szkraba ucałuj malutką od cioci z forum i gratulacje z nastepnego zabka
Zrobiłam porządek w ubrankach Nikosia odłożyłam śpiochy nie jest żadna rewelacja bo my mieliśmy tylko od kuzynki kilka par a Nikoś nie bardzo lubiał w tym spać więc jeżeli chcesz to możemy się jakoś umówić. Czy potrzebujesz może coś jeszcze dla małej?
A-ASIA rownież gratulacje z kolejnego ząbka no u nas na specerku maly jak ma siłę to również się rozgląda, ale on w domu ma tyle do zrobienia że nie ma czasu na spanie i w wózku nadrabia
Miłej nocki