A-ASIA
Fanka BB :)
my na rehabilitacja w przychodni na sobieskiego-fajnie nam sie udało bo jak szłam na usg bioderek to wcześniej poszłam zarejestrować się do dr od rehabilitacji - ta dała od razu 5 zabiegów i pierwszy był dziś - w zasadzie to malutka miała wymasowane rączki i nóżki i do tego po serii 20 ruchów na wszystkie stawy - następne zajęcia mam jutro - tak się poumawiałam że jeszcze przed świętami wyrobię się nawet z wizytą kontronlą u dr i wtedy będzie ocenione czy jeszcze cosik potrzeba czy już ok... mi rehabilitantka kazała minimum 2 razy dziennie robić to co ona mi dziś pokazała ale oczywiście tak po pierwszym razie to ja wszystkiego nie zapamiętałam... na jutro mam pomysł żeby jechać z teściowąbo to dopiero na 15 żeby też widziała i chociaż raz z malutką poćiwczyła jak mała będize u niej bo jak ją odbiiream to jestem w domu ok 16 to już 2 razy nie dam rady przed spaniem z malutką poćwiczyć... no nic -zobaczymy - bo dopiero na wieczór będę dzownić do teściowej...
z tym wspólnym spacerem to świetny pomysł - jestem jak najbardziej za!! tylko ja dysponuję czasem tylko w poniedziłki i środy bo w pozostałe dni to do teściowej malutką zawoże... musze zmykać odezwę sie jutro
z tym wspólnym spacerem to świetny pomysł - jestem jak najbardziej za!! tylko ja dysponuję czasem tylko w poniedziłki i środy bo w pozostałe dni to do teściowej malutką zawoże... musze zmykać odezwę sie jutro