reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Czesc
Jestem Magda tez czestochowianka i mama 3 dzieci.Dwoje starszych na paseczku a najmlodszy Kaspian z mikolaja 2006 w awatorku bo sie na paseczek nie zmiescil.
Mieszkam od niedawna na wyczerpach i chetnie do was dolacze.:-)

reklama
Sqomage witamy:tak::-DNapisz nam cos o sobie:tak:Mamy dzieciaczki z tego samego roku,tylko Julia jest z pazdziernika:tak:

Hihi trzeba by jakies zapoznanie zrobic naszych bakow.:tak:

A tak pozatym to ty gdzie mieszkasz?
Cos wiecej o sobie.Oj ,jestem fajna babka :sorry2: mama 3 dzieci i posiadaczka jednego yanga (faceta czy.meza) 3 zwierzatka w domciu.Wczoraj maz przyniosl kota dachowca.
Ja mam 33 lata nie pracuje puki co bo wychowuje najmlodszego i dbam o jego zdrowie a troszku przeslismy (poczytaj na alergiku).W sumie to lubie w domciu siedziec choc za praca teskno.
Pozdrawiam

Squomage Fajna na pewno a jaka skromna;-):-)
Ja mieszkam na Trzech Wieszczy i jesli chodzi o poznanie dzieciaczkow to ja jestem za ale przy trojce to pewnie ciezko ci sie gdzies wybrac.

:happy:Czesc Wam ,nie jestem z samej Czestochowy ale moja miejscowosc nie jest wypisana ,jestem z Woznik.Pozdrawiam:-);-)

reklama
Do góry