reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
Jak spać skoro na wczesniakach gorąco? :tak:;-) Dobra idę na balkon, tak fajnie wieje a ja mam gorąc w pokoju. Mała jęczy chyba z powodu pełnego brzucha i to przez sen :-D

Może jej się coś śni ;) oby nie było bólu brzusia.... ja to idę spróbować usnąć.. miłej i spokojnej nocki.Dobranoc

Witam ale się wyspałam, zrobiliśmy w nocy 6 godz przerwy w karmieniu. Od razu lepiej się czuję. Ja też myślę, że jej się coś śni, mlaska sobie miny robi przez sen, pojękuje albo miauczy jak kotek.

Witam i ja, mieliśmy wizyte u pediatry no i mała dostała zagęszczacz do pokarmu, cóż z tego jak na wstępie mi to jedzonko zwróciła :no: no ale teraz sypie tego mniej i jakoś zjada. Wczoraj 2 godz stałam przy żelazku, tyle ciuchów dostałam dla Pauli, że wypranie i wyprasowanie zajęło mi 3 dni :szok: ale za to nie muszę specjalnie nic kupować do roku a moze i dłużej bo dzieciorek wolniutko przybiera.

Mam pytanie, czy nie orientujecie się, czy w cz-wie są jakieś baseny dla takich maleństw jak moja córa? Bo chciałabym z nią za jakiś czas chodzić, w ramach rehabilitacji nawet ale kompletnie nie znam miasta :zawstydzona/y:

reklama
W Częstochowie nie ma , my jeździliśmy do miejscowości Łazy, to jest o ile dobrze kojarzę niedaleko Zawiercia. Tylko tam od 5 miesiąca chyba było. Maksowi się bardzo podobało.
Super , że dostaliście tyle ubranek, dzięki temu sporo kasy zostało w kieszeni
Czemu Paulinka dostała zagęszczacz do pokarmu?

Do góry