reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Ale jestem zła, przesyłki jeszcze nie ma, chyba już nie przyjdzie do świąt.:wściekła/y: Dzwoniłam do tej osoby, powiedziała, że wysłała 13 i podała mi nr przesyłki, powiedziała, że to wina poczty, bo ona wysłała priorytetem i już powinna paczka być. Kurczę co za dziadostwo na tej poczcie, ale jestem wściekła. Już wiecej nie zamówię przez pocztę tylko kurierem.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no:
Hej Ilonka.
To dzisiaj pewno doszła przesyłka. Gorzej u mnie, bo facet wysłał 18-go w poniedziałek też priorytetem (ze Szczecina) a dzisiaj samochód pocztowy ominął mnie szerokim łukiem. Tym sposobem Ania dostanie prezent gwiazdkowy po świętach. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cholerna poczta!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja się dzisiaj jeszcze wieczorem na poczte przejdę, moze gdzieś się "zawieruszyła" nasza paczka.
A kurier z Gdańska (Masterlink) 4 dni dostarczał mężowy prezent. Szkoda gadać. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ta, byłyśmy w tym samym czasie na forum i ja Cię "widziałam". Szkoda, że Ty mnie nie "widziałaś" ;-).
Baranki to fajny znak, no nie? :-);-):-);-):-D. Aleśmy się dobrały. Tylko się chyba rocznik nie zgadza. A może? (77)
Ja- baran, Ania - lew to mąż - strzelec. Istny ogień...
Jak gardło?
Brawo dla Darusia za grzeczne zachowanie w sklepie. Ania niestety lata jak szalona między półkami i w wózku tylko chwile posiedzi spokojnie.
Dzisiaj na spacerze pogoniła kotka, który był do niej przyjacielsko nastawiony. Byłyśmy krótko, bo właśnie "sprzątam".
Czekam na fotki choinki. My wczoraj kupiliśmy jodłę i ubierzemy dziś lub jutro.
A ja tam sięcieszę, że daleko mieszkają teście ode mnie :-):tak::happy::cool2:.
Ania siedzi koło mnie na nocniku. Teraz lecą reklamy ale zaraz chyba mi zwieje z nocniczka.

Zapomniałam wspomnieć, że wczoraj byliśmy u mojej siostry i u nich już była choineczka ubrana, taka duża to urok, a nie taka mała jak nasza..., i Daruś był nią zauroczony, ciągle podchodził i dotykał, ale tak delikatnie, mamy zdjęcia, więc jak będę miała chwilkę to wkleję.:-) ;-)

Teraz idę już spać, bo już późno.:tak: :-) :happy:
Czyli bombeczki przeżyły. Co go najbardziej zainteresowało w choince? Lampki?

Niestety przesyłki nadal nie ma, mam nadzieję, że nie zaginęła gdzieś po drodze, mam dość tej poczty:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: To i Was poczta zawiodła, ale może jednak miałaś więcej szczęścia i znalazłaś paczkę na poczcie?

To nasza choinka, trochę mizerna, ale musi być, a na niej aniołek

to choinka mojej siostry, śliczna prawda? jaka symetryczna i gęsta.:tak: :-)

a to nasze rybki

To chyba się cieszysz, odpoczniesz od codziennej rutyny.:-)

Pewnie, że tak i jakie kochane osoby spod tego znaku;-) :tak: :-) , faktycznie rocznik się nie zgadza(73), ale co tam rocznik.

Daruś ma czasami przebłyski grzecznościowe, ale za to dzisiaj przy spaniu przeszedł samego siebie, zasnął dopiero o 21.40 i dwa razy wymusił wymioty, nie wytrzymałam i dostał klapsa, a teraz mam wyrzuty sumienia.:tak:
Narazie okej.

Darusiowi podobała się cała choineczka, taka kolorowa i świecąca, bombki przeżyły.

kartka1wx5.jpg

reklama
Do góry