reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
Aż tak ciężko z odstawianiem, musisz być twarda:tak: :-)
Niestety Daruś jej jeszcze nie zna, więc nie wiem jak to będzie :no:

Idziemy w piątek na szczepionkę na 13.15, dzisiaj niestety nie udało się zarejestrować:no:

Obskoczyliśmy dzisiaj cmentarze, bo na jutro zapowiadają opady więc byłoby ciężko z małym, oj zima idzie brrr:-(
Widzę ładny nowy suwaczek, jest prześliczny:-) :tak:

Może mi pomożesz co tu można kupić na 30-rocznicę rodzicom?, jakoś nie mam pomysłu:no:

Aż tak ciężko z odstawianiem, musisz być twarda:tak: :-)
Oj niestety ciężko będzie. Najpierw chyba jednak nauczę Anię spać/zasypiać w łóżeczku a jak będzie już umiała zasypiać sama to cycuś nie będzie tak potrzebny. A może jedno oznacza drugie...
Idziemy w piątek na szczepionkę na 13.15, dzisiaj niestety nie udało się zarejestrować:no:
No to teraz macie termin i nie ma zlituj ;-), klamka zapadła ;-);-).

Obskoczyliśmy dzisiaj cmentarze, bo na jutro zapowiadają opady więc byłoby ciężko z małym, oj zima idzie brrr:-(
To dobry pomysł. Jutro faktycznie ma być paskudnie i nie wiem, czy uda nam się iść z małą na nasz lisiniecki i do Kłobucka. W czwartek może na Raków zahaczymy, ale wszystko od pogody zależy. Właśnie leje sobie słodko :baffled::-(.
Widzę ładny nowy suwaczek, jest prześliczny:-) :tak:
Stary mi się juz znudził :dry::rolleyes2:... cieszę się, że CI się podoba.

Może mi pomożesz co tu można kupić na 30-rocznicę rodzicom?, jakoś nie mam pomysłu:no:
My na 30tą rocznicę ślubu moich rodziców kupiliśmy im kołdrę. Musi to być jakiś wspólny prezent - dla mamy i dla taty. Może jakaś pościel albo ręczniki fajne? Albo jakieś ich zdjęcie ładnie oprawione?Albo wycieczka do Paryża ;-);-);-).

Witam. Coś na świeżo...
Kiedy ten pług przejedzie? Eeee, nie będę czekać, sama odśnieżę
zima2xp3.jpg

A co to za puszek?
zima3ho9.jpg

Widzę, że Ania zapoznała się już z białym puszkiem i jaka pomocna już nie potrzebny pług:-) ;-)

Kupiłam Darusiowi dzisiaj kurtkę i spodnie w sumie komplet wyszedł 105zł. Kurtkę kupiłam w 5.10.15, a spodnie na Jagiellończykach. Czapkę też kupiłam ale jeszcze brakuje bucików
Klawiatura cos mi się przestawiła muszę zrestartować kompa może pomoże:wściekła/y:

Już jest dobrze:-)
Ładnie Ani w tym kombinezonie, :tak: jak zrobię małemu zdjęcia to też wkleję.
Daruś jeszcze nie bawił się śniegiem dzisiaj siedział w domu,:-( bo my jeździliśmy za jego ubrankami.
Faktycznie najlepszy prezent to jakaś wycieczka, ale w chwili obecnej nas nie stać:no: więc muszę coś innego wykombinować. :dry:
Jutro na szczepionkę już wyobrażam sobie co będzie się działo, awantura na całego:wściekła/y: Ostatnim razem to się na nas obraził nie uśmiechał się i nas odpychał, :szok: przeszło mu dopiero wieczorem, ciekawa jestem co teraz wymyśli.

Już po szczepionce nie było tak źle:tak: , waży 10.750 nic dziwnego, że ręce mi cierpną jak go noszę.

Wczoraj Daruś wylał na siebie ciasto czekoladowe, był cały wymazany musiałam go wsadzić całego do wanny, cała kuchnia była wymazana :szok:
Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam by miał pamiątkę jak pomaga mamie piec ciasto;-)
Daruś ostatnio wielki pomocnik:pomaga odkurzać, podlewać kwiaty, karmić rybki, ścierać kurze i wyrzucać śmieci, już nie zapomnimy o żadnych obowiązkach bo mały nie pozwoli, ciekawe czy mu to zostanie:-)
Co nowego u Ani też wielki z niej pomocnik?
Pozdrawiam

reklama
Widzę, że Ania zapoznała się już z białym puszkiem i jaka pomocna już nie potrzebny pług:-) ;-)

Kupiłam Darusiowi dzisiaj kurtkę i spodnie w sumie komplet wyszedł 105zł. Kurtkę kupiłam w 5.10.15, a spodnie na Jagiellończykach. Czapkę też kupiłam ale jeszcze brakuje bucików
Klawiatura cos mi się przestawiła muszę zrestartować kompa może pomoże:wściekła/y:
Na szczęście po śniegu nie zostało śladu. Jeszcze za wcześnie na takie "atrakcje" :baffled::eek::sick:.
To zakupy kombinezonowe masz z głowy. A co z butami? Kupiliśmy Ani kozaczki Bartka (oksztowały 122 zł) i też z głowy (i z portfela przede wszystkim:-:)no:). Byliśmy w ccc ale tam przwie rzadnego wyboru a jak już coś rozmiarowego było to nie chciała ANi noga do buta wejść. W ogóle to już wszędzie krucho z rozmiarami więc jak jeszcze nie macie butów to się spieszcie. Aż nie chce mi sięmyśleć, co by było, jakby np. w lutym okazało się, że te kozaczki są juz za małe... jak teraz taki wybór to co będzie w lutym a druga sprawa, drugi raz takie wydatki. Ale kozaczki mają zapas, więc powinna do wiosny wytrzymać. Są typowo dziewczęce, tu jest link: BARTEK � - obuwie dzieci�ce
Muszę jeszcze wybrać się po drugą czapkę, zeby Ania miała na zmianę.
I oczywiście czekam na zdjęcia kombinezonu i czapki.

Do góry