jo-anna-on
Pindory i godody
aha, doczytałam co z tymi emotikonkami. Moze faktycznie coś poprawili...miałam problem z emotikonkami, a tu dziasiaj nagle zaczęły działać, chyba musieli coś zmienić na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha, doczytałam co z tymi emotikonkami. Moze faktycznie coś poprawili...miałam problem z emotikonkami, a tu dziasiaj nagle zaczęły działać, chyba musieli coś zmienić na forum
Oj niestety ciężko będzie. Najpierw chyba jednak nauczę Anię spać/zasypiać w łóżeczku a jak będzie już umiała zasypiać sama to cycuś nie będzie tak potrzebny. A może jedno oznacza drugie...Aż tak ciężko z odstawianiem, musisz być twarda :-)
No to teraz macie termin i nie ma zlituj ;-), klamka zapadła ;-);-).Idziemy w piątek na szczepionkę na 13.15, dzisiaj niestety nie udało się zarejestrować
To dobry pomysł. Jutro faktycznie ma być paskudnie i nie wiem, czy uda nam się iść z małą na nasz lisiniecki i do Kłobucka. W czwartek może na Raków zahaczymy, ale wszystko od pogody zależy. Właśnie leje sobie słodko :-(.Obskoczyliśmy dzisiaj cmentarze, bo na jutro zapowiadają opady więc byłoby ciężko z małym, oj zima idzie brrr:-(
Stary mi się juz znudził ... cieszę się, że CI się podoba.Widzę ładny nowy suwaczek, jest prześliczny:-)
My na 30tą rocznicę ślubu moich rodziców kupiliśmy im kołdrę. Musi to być jakiś wspólny prezent - dla mamy i dla taty. Może jakaś pościel albo ręczniki fajne? Albo jakieś ich zdjęcie ładnie oprawione?Albo wycieczka do Paryża ;-);-);-).Może mi pomożesz co tu można kupić na 30-rocznicę rodzicom?, jakoś nie mam pomysłu
Na szczęście po śniegu nie zostało śladu. Jeszcze za wcześnie na takie "atrakcje" :sick:.Widzę, że Ania zapoznała się już z białym puszkiem i jaka pomocna już nie potrzebny pług:-) ;-)
Kupiłam Darusiowi dzisiaj kurtkę i spodnie w sumie komplet wyszedł 105zł. Kurtkę kupiłam w 5.10.15, a spodnie na Jagiellończykach. Czapkę też kupiłam ale jeszcze brakuje bucików
Klawiatura cos mi się przestawiła muszę zrestartować kompa może pomoże