reklama
To zapraszam do mnie na kilka dni
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem , treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam , ach te dzieci:-)
Niestety, ale
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem , treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam , ach te dzieci:-)
Niestety, ale
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała
brawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-)
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski
Jeszcze raz gratulacje dla zdolnej i pojętnej Ani:-)
Może we wtorek wybierzemy się wkońcu na szczepionkę
Ania zapewne była podekscytowana zakupami, dlatego tak późno poszła spać;-)
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski
Jeszcze raz gratulacje dla zdolnej i pojętnej Ani:-)
Ania zapewne była podekscytowana zakupami, dlatego tak późno poszła spać;-)
jo-anna-on
Pindory i godody
Cześć Kociak. No mało nas tu trochę. Ale dajemy radę ;-):-).Czsesc dziewczyny
widze ze tylko jestesmy 3 z czestochowy
ja mieszkam na stradomiu
a kolo lisinca codzienie przejezdzam do pracy
A gdzie pracujesz, jeśli to nie tajemnica?
jo-anna-on
Pindory i godody
Tak, to z Mariquity. Jeden z tańszych modeli ale nie ma co przepłacać. Rozmiar mniejszy to cena mniejsza. Ta sama kurtka rozmiar 92 już 30 zł drożej. Tu masz linka do kurtki i spodenek z kolekcji doggy dog: mariquitaTen kombinezon to z Mariquity?, więc nie dużo zapłaciłaś , ja widziałam też z tej firmy, ale kosztował 210zł
To zima może już przyjść, Ania już jest przygotowana na jej przyjęcie w przeciwieństwie do mojego Darusia
Ze względu na dzisiejszą pogodę nie wybraliśmy się na giełdę
Emotikonki działają :-)
A zima lepiej niech nie przychodzi jeszcze, przecież nie wszyscy są na nią jeszcze przygotowani ;-).
Pogoda faktycznie paskudna wczoraj była. Nawet na spacer nie było można wyjść za specjalnie.
A co zrobiłaś, ze działają CI emotikonki?
jo-anna-on
Pindory i godody
Dzięki za zaproszenie ;-);-).To zapraszam do mnie na kilka dni
Niestety, ale
Istna gehenna z takimi niejadkami. Słodycze mogę dać ale tylko w małej ilości i nie jako posiłek główny (nie zjadłaś obiadku to zjedz czekoladkę -nie nie nie ) ale powiedzmy deserek.
Ania to coraz większy łobuz :sick:. Coraz wyżej może sięgnąć więc coraz więcej może sobie wziąć. A co do gryzienia to na razie na szczęście tylko w cycek, nieraz w nos jak "daje buzi" .
reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Oj, chyba tak szybko nie zapomni o cycusiu :-no::sick:....brawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-)
Jak masz zaprzyjaźnioną dentystkę to może Daruś da sobie zajrzeć do ząbków osobie, którą powiedzmy, że zna. U nas gorzej bo ten dentysta to obcy chłop.
Oby udało się Wam w końcu z tą szczepionką.