reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
To zapraszam do mnie na kilka dni:tak:
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem:yes: , treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam:tak: , ach te dzieci:-)
Niestety, ale :no:
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała

brawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-) :tak:
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski:-D :tak:
Jeszcze raz gratulacje dla zdolnej i pojętnej Ani:-)
Może we wtorek wybierzemy się wkońcu na szczepionkę
Ania zapewne była podekscytowana zakupami, dlatego tak późno poszła spać;-)

Ten kombinezon to z Mariquity?, więc nie dużo zapłaciłaś:tak: :baffled: , ja widziałam też z tej firmy, ale kosztował 210zł:szok:
To zima może już przyjść, Ania już jest przygotowana na jej przyjęcie w przeciwieństwie do mojego Darusia:yes:
Ze względu na dzisiejszą pogodę nie wybraliśmy się na giełdę:wściekła/y:
Emotikonki działają :szok: :-) :-D
Tak, to z Mariquity. Jeden z tańszych modeli ale nie ma co przepłacać. Rozmiar mniejszy to cena mniejsza. Ta sama kurtka rozmiar 92 już 30 zł drożej. Tu masz linka do kurtki i spodenek z kolekcji doggy dog: mariquita
A zima lepiej niech nie przychodzi jeszcze, przecież nie wszyscy są na nią jeszcze przygotowani ;-):tak::-D.
Pogoda faktycznie paskudna wczoraj była. Nawet na spacer nie było można wyjść za specjalnie.
A co zrobiłaś, ze działają CI emotikonki?

To zapraszam do mnie na kilka dni:tak:
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem:yes: , treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam:tak: , ach te dzieci:-)
Niestety, ale :no:
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała
Dzięki za zaproszenie ;-);-).
Istna gehenna z takimi niejadkami. Słodycze mogę dać ale tylko w małej ilości i nie jako posiłek główny (nie zjadłaś obiadku to zjedz czekoladkę -nie nie nie :wściekła/y::szok:) ale powiedzmy deserek.
Ania to coraz większy łobuz :baffled::sick::eek::szok::errr:. Coraz wyżej może sięgnąć więc coraz więcej może sobie wziąć. A co do gryzienia to na razie na szczęście tylko w cycek, nieraz w nos jak "daje buzi" :growl:.

reklama
brawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-) :tak:
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski:-D :tak:
Może we wtorek wybierzemy się wkońcu na szczepionkę
Oj, chyba tak szybko nie zapomni o cycusiu :wściekła/y::-:)no::sick:....
Jak masz zaprzyjaźnioną dentystkę to może Daruś da sobie zajrzeć do ząbków osobie, którą powiedzmy, że zna. U nas gorzej bo ten dentysta to obcy chłop.
Oby udało się Wam w końcu z tą szczepionką.

Do góry