reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jak z zajsciem po laparoskopii?

Asienka i Emma 2 dzięki Laski za tak wyczerpujące informacje na temat laparo - teraz już wiem wszystko;-) ale trochę strachu pozostaje;-)
Ja ją mam mieć po to by gin zobaczył co i jak (jak pisałam wczesniej w klinice w Katowicach powiedzieli, że mam "coś" i trzeba będzie wyciąć jeden jajnik jak to się okaże, a mój gin nic takiego tam nie widział).
Do poniedziałku coraz mniej czasu:szok:

reklama
Asienka i Emma 2 dzięki Laski za tak wyczerpujące informacje na temat laparo - teraz już wiem wszystko;-) ale trochę strachu pozostaje;-)
Ja ją mam mieć po to by gin zobaczył co i jak (jak pisałam wczesniej w klinice w Katowicach powiedzieli, że mam "coś" i trzeba będzie wyciąć jeden jajnik jak to się okaże, a mój gin nic takiego tam nie widział).
Do poniedziałku coraz mniej czasu:szok:
No hej:-)
Pewnie że strach będzie, ja nawet przed trzecią laparo będe miec stracha:-) mam nadzieje że do stycznia zajde w ciąże i laparo mnie ominie:)
A gdzie się leczysz w katowicach? pozdrawiam;-)

A Wy też ze śląska, jak widzę :-) No, ja niby z Krakowa, ale leczę się na śląsku właśnie. Moja laparo będzie w klinice w Grzawie (to jest niedaleko Pszczyny) A co do zabiegu to się chyba bardziej boję lewatywy, którą jakimś cudem sama sobie muszę zrobić ;-)

A Wy też ze śląska, jak widzę :-) No, ja niby z Krakowa, ale leczę się na śląsku właśnie. Moja laparo będzie w klinice w Grzawie (to jest niedaleko Pszczyny) A co do zabiegu to się chyba bardziej boję lewatywy, którą jakimś cudem sama sobie muszę zrobić ;-)
Witam:)
Ha,ha Kochana wystarczy że dzień przed zabiegiem będziesz mało jeść i tak po godz 19, zaaplikujesz sobie jakis czopeczek albo coś innego na rozwolnienie i na drugi dzień przed zabiegiem z rana znowu coś na przeczyszczenie ale o szybkim działaniu:) powodzonka:-) pozdrawiam
Ja miałam Xenna i czopki glicerynowe

Ostatnia edycja:
No hej:-)
Pewnie że strach będzie, ja nawet przed trzecią laparo będe miec stracha:-) mam nadzieje że do stycznia zajde w ciąże i laparo mnie ominie:)
A gdzie się leczysz w katowicach? pozdrawiam;-)

No hej
Ja byłam narazie dwa razy w "Provicie" w Katowicach. Lekarz powiedział, że mam prawdopodobnie "coś" przy jajniku i jak mi będzie robić laparo to mam podpisać zgodę na wycięcie go. Do świętego spokoju poszłam do mojego gina (byłam zdziwiona, że on tego nie widział) i w końcu mam laparo robioną w Rybniku w szpitala przez mojego gina. On zresztąpowiedział, że narazie tylko zobaczy co i jak, a potem będziemy myśleć co dalej.;-)

No hej
Ja byłam narazie dwa razy w "Provicie" w Katowicach. Lekarz powiedział, że mam prawdopodobnie "coś" przy jajniku i jak mi będzie robić laparo to mam podpisać zgodę na wycięcie go. Do świętego spokoju poszłam do mojego gina (byłam zdziwiona, że on tego nie widział) i w końcu mam laparo robioną w Rybniku w szpitala przez mojego gina. On zresztąpowiedział, że narazie tylko zobaczy co i jak, a potem będziemy myśleć co dalej.;-)
Witam:-)
Możesz mi napisac jak jest w tej klinice i jaki koszt? Bo ja tak od pewnego czasu planuje się tam wybrać do G.Grzegorz tomanek, słyszałam o nim że to bardzo dobry lekarz. Jak wiesz coś na temat tej kliniki, i czy warto się tam wybrać? będe wdzięczna za odpowiedz:-) pozdrawiam

Witam:-)
Możesz mi napisac jak jest w tej klinice i jaki koszt? Bo ja tak od pewnego czasu planuje się tam wybrać do G.Grzegorz tomanek, słyszałam o nim że to bardzo dobry lekarz. Jak wiesz coś na temat tej kliniki, i czy warto się tam wybrać? będe wdzięczna za odpowiedz:-) pozdrawiam

aania, przychylam się do prośby asienki bo też jestem z katowic i też szukam dobrego lekarza po roku staranek. Jakie koszty są w tej klinice i wogóle jak wrażenia? dlugo się czeka na termin?

aania, przychylam się do prośby asienki bo też jestem z katowic i też szukam dobrego lekarza po roku staranek. Jakie koszty są w tej klinice i wogóle jak wrażenia? dlugo się czeka na termin?
Hej Nadziejka:)
Byłam na stronie "provity" i wyczytałam że pierwsza wizyta to koszt 150zł. Ul Żelazna1 tel 258-02-77 rejestracja czynna od 10-18:) Jestem strasznie ciekawa jak tam jest???
Ja mam już swojego ginekologa w k-c z którego jestem zadowolona ale chce skonsultowac się jeszcze z jednym dla zaspokojenia swojej ciekawości:tak:
A Tobie Nadziejka co dolega? pozdrawiam

Hej Nadziejka:)
Byłam na stronie "provity" i wyczytałam że pierwsza wizyta to koszt 150zł. Ul Żelazna1 tel 258-02-77 rejestracja czynna od 10-18:) Jestem strasznie ciekawa jak tam jest???
Ja mam już swojego ginekologa w k-c z którego jestem zadowolona ale chce skonsultowac się jeszcze z jednym dla zaspokojenia swojej ciekawości:tak:
A Tobie Nadziejka co dolega? pozdrawiam

No wlasnie na razie niby wszystko ok, tzn. moj lekarz obecnie mi robi monitoring cyklu juz 3 cykle bylam no i pecherzyk rosnie potem peka a ciazy nie ma. No i jak go dopytuje co dalej to mowi zeby sie uzbroic w cierpliwosc jeszcze dw cykle monitoringu i bedziemy myslec dlaej :/ a ja strasznie niecierpliwa jestem i juz jakies badania bym chciala zrobic. no i tak mysle coby sie nie wybrac do tej provity. ciekawe ile wyjdzie takie kompleksowe badanie u nich.

Asienka, a co tam u Ciebie nba froncie staranek? gdzie do lekarza chodzisz? ile sie starasz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asienka, a co tam u Ciebie nba froncie staranek? gdzie do lekarza chodzisz? ile sie starasz?

Ogólnie to staram się już dwa lata:-( z przerwami na dwie laparoskopie i pół roku danazol przez który nie miałam @ przez 6mies. Od 2-laparo mineło już 11 miesięcy a nie dziewięc jak ostatnio pisałam i dalej dzieciątka nie ma:-( jestem trzeci cykl na clo a luteinke biore już długooo.... jestem chora na endometrioze...
A Ty Nadziejka musisz się uzbroić w cierpliwość i lada chwila zobaczysz dwie kreseczki:-)
A co do mojego ginekologa to Tomasz Ślęczka ja osobiście jestem z niego zadowolona bardzo mi pomógł:tak: przyjmuje na ochojcu przu ulicy Łubinowa3
wizyta 200zł :wściekła/y:

Dobranoc Nadziejka, zbieram sie nyny:) bo rano do pracy trza wstać:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry