reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Ja Sylwestra spedzam w domku z rodzinka;-)Byc moze dolaczy do nas siostra z mezem i synkiem:-)Posiedzimy,pojemy cos dobrego a jak dzieci pojda spac to moze potanczymy troszke i poszalejemy:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o fryzjera to mam na sobote:-)

reklama
u na sSylwester też domowy :laugh2::cool2:
Podobnie jak u Kasro i Marti będzie seans filmowy :tak:. I już nie mogę się doczekać

Do fryzjera idę we wtorek. Troszkę podetne i pofarbuję

A jutro .... do lekarza. Mam ropienie w gardle :-(. Ech znowu się zaczyna :baffled:

W końcu umówiłam się do fryzjera :-):-D na poniedziałek :tak: w sumie tylko strzyżenie, moje włosy zdecydowanie muszą odsapnąć od farbowania :no: strasznie mam wysuszone :-( no ale po podcięiu od razu odżyją :-) musze teraz jakąś fajną fryzurkę wymyślić :dry: może fryzjerka mi coś doradzi...

Eno czekam na fotkę;-)

Ja już się do fryzjera za przystępną cene nie dostane:-(

przed świętami byłam u fryzjera koszmar, pasemka takie słabe (cieńkie ) że ledwo je widać, obcięcie tez godne pożałowania, zachciało mi sie iść do Polskiego fryzjera bo tańszy troszke niż miejscowy pierwszy i ostatni raz tam poszłam a jeszcze jakie pani o sobie mniemanie ma ohoo

A ja wczoraj zaszalałam. U mnie w mieście w gazetach ostatnio psioczą na wyprzedaże, ze to fikcja i takie tam. A ja jestem zadowolona zarówno z tego co kupilam jak i z tego ile za to zapłaciłam choć bardziej zadowolona jestem ile zaoszczędziłam i to tez próbuje uświadomić mężowi;-). A teraz chwalenie sie:zawstydzona/y:: spódnica za kolano z bardzo fajnego grubego materiału (chyba tafta) za 59 zł, piżama (spodnie + bluzka) za 44 zeta, dresowe spodnie do chodzenia po domu - 39 zeta, bluzka z krótkim rękawem - 15 zeta, eleganckie spodnie z kantem za jedyne 59 zeta. Wszystko za połowę lub więcej ceny wyjściowej.

Nie zapomniałam o synku, jemu kupilam bluzeczkę z długim rękawem za 19 zeta i super fajna grubą bluze z kapturem za 39 zeta.

Nie naleze do kobiet ktore uwielbiają zakupy ubraniowe, po protu ide do sklepu jak czegos potrzebuje, wiec wszystko to co wyżej nabyłam w jedym sklepie:-). Jestem mega zadowolona:-):-). Bo sie nie nabiegałam i nie namierzyłam bez potrzeby.

reklama
moze reserved? albo h&m? tam nałatwiej jest kupic wszystko dla wszystkich, a jak sa wyprzedaze na dzieciecym to az milo taaaaaakie ceny:-D

gratuluje zakupow,tylko teraz klopot z tym mezem:-D

Do góry