reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Nie ma sprawy. Tylko nie wiem jeszcze co będziesz chciała, bo ja dopiero się rozkręcam. ;-)
Teraz zaproszenie na Złote gody dziadków:
Strona zewnętrzna
http://img405.imageshack.us/img405/5254/img0038dv7.jpg
i wewnętrzna
http://img258.imageshack.us/img258/1432/img0039qq6.jpg
Tu już drożej wyszło, bo kupiłam gotowe papiery i koperty w sklepie dla wiadomości szerlock na Szajnochach. Sfotografowałam ich ślubne zdjęcie, nakleiłam na kartkę, potem specjalnymi nożyczkami, zakupionymi też na Szajnochach wycięłam takie kartki i nakleiłam gotowe naklejki. Groszowa sprawa. Wewnątrz jest wstawione ich aktualne zdjęcie i treść. sentencja u góry jak zawsze obecna ;-). Kartkę przewiązałam złotym siankiem, ale nie polecam ani złotych ani srebrnych, bo mierdzą jakimś sprayem. No ale w końcu jaką inną miałam dać skoro złote gody?

reklama
Ostatnia rzecz na dzisiaj, bo lecę zaraz się szykować na obchody imienin mojego małżonka. Wychodzimy na kolację. KARTKA właśnie NA DZIEŃ OJCA. Moim zdaniem liche wydanie, ale jemu się bardzo podobała. Papier jak zawsze. Do tego nakleiłam z kolorowego papieru postacie dziewczynek zrobione dziurkaczem ozdobnym i nakleiłam gotowe serduszka, a kropki takim klejem brokatowym walnęłam.Pośrodku tekst "Dla mojego Tatusia"
http://img405.imageshack.us/img405/2516/img0044rw8.jpg
To by było na tyle, jak na ta chwilę. Jutro postaram się wrzucić resztę. Napiszcie, czy Wam się podobają pomysły i może skusicie się na wykonanie własnoręczne? Polecam, bo każdy kto dostaje taką kartkę zawsze jest zachwycony. Na dzień Ojca też chciałam ze zdjęciem, ale wtedy jeszcze byłam za słabo zorganizowana żeby lecieć do fotografa wywołać, bo Ama była malusia. A ja nie wiedziałam jak się nazywam- z tego chaosu...Znacie zapewne temat.

wymiękam ... Little Mi- ależ z Ciebie super zdolna kobieta!!!!! tylko zazdrościć takiego talentu!!!!!!:tak::tak::tak: wszystkie kartki są boskie!!!

Wiecie co? To naprawdę nic wielkiego!!!!! Jak nie spróbujecie same, to Was pewnie nie przekonam. A ja nie założyłam tego wątku żeby tu tylko swoje dzieła prezentować, tylko także Wasze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W każdym razie cieszę się, że Wam się podoba. Ale zapewniam Was, że to z talentem nic wspólnego nie ma.

Sliczne te kartki. :-D:-D:-DJa tez troche roznosci mam swojej roboty i kartki tez ale wkleje kiedy indziej bo jakos mi smutnawo.:-:)-:)-( sorki.

wpierwej wielki calusny calus dla mamuni Q

ty a moze powinnas takie kartki robic na zamowienie i zarabiac na tym.

ale na szajnochach to gdzie, jakas hurtownia czy co? bo w hurtowniach to mi nie sprzedadza. ale ja nadal nie wiem skad te wstazki, sianka, taki papier z wycietymi wzorkami. o matko, no zagubiona jestem

little - ze ja nie jestem Twoja sasiadka od razu bym pobiegła zapukała do drzwi padła na kolana i błegała zebys wymysliła jakas fajowa kartke na roczko-chrzciny dla mojego ancymonka

reklama
Szalone jestescie. Szerlock ja Tobie proponuję żebyś podjechała do sklepu Mars. Mieście się on na Gdańskiej. Tu widze prowadzą też sklep internetowy.
sklep internetowy papierA4.pl - najwieksza oferta papieru po najlepszej cenie
Obejrzyjcie sobie na spokojnie co mają. Zobaczycie tu moje dziurkacze, czy nożyczki.
Drugi sklep , w którym znajdziesz całą masę pieknych naklepje, np tej słynnej Anny Gerds czy jakoś nie pamięam, ale wiecie na pewno. To ta co dzieci fotografuje. Dodatkowo mają tu największy wybór nożyczek, dziurkaczy, gotowych papierów i kopert. Uważałabym jednak na ceny!!!! Nie mają napisanych i trzeba o wszystko pytac i liczyć, bo można się zajechać. Tu kupisz gotowe napisy do naklejenia, np Zaproszeni, czy Urodziny takie tam. Trzeba pojechać i zobaczyć. W tym samym budynku tylko piętro wyżej wchodzisz zupełnie na prawo do hurtowni gdzie znajdziesz mase tanich i fajnych prezentów. Szkła, podstawki i też sianka. Za kasą na prawo. Niby hurtownia, ale jak będziesz chciała podam Ci nazwę firmy mojego taty i bez problemu kupisz. Są tu też super kolorowe piórka. Ja ich na zdjęciu nie mam, ale zawsze w sumie dołączam do kokardki z tych sianek. No i tu właśnie kupiłam ta kokardę z kwiatkami. Ok. Jest 10 za godzinę mam korepetycje więc mykam. Odezwę się potem i powklejam inne kartki. Nie zanudzam Was?

Do góry