reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Gratulacje dla pani mgr!!! to cudowne uczucie miec te 3 literki przed nazwiskiem;-)
Co do majowki...hmmm sama z majka w domu i na spacerach.tyle mamy z zycia;-)
obiecalam sobie ze po tym majowym wekendzie pojde na policje i zapytam o robote dla rehabilitanta psychiatrycznego os.chorych i niepelnosparawnych ha ha ha,napewn nie wypuszcza mnie stamtad bez obietnicy ze zostane u nich;-)no coz ale musze znalezc jakas prace jesli chce utrzymac na godnym poziomie zycie swego dziecka.3majcie kciuki...

reklama
Gratulacje Agnieszko:-)nie lada wyczyn przy dwójce brzdąców.

szerlock ale Ci dobrze grill vodka i pifffo a ja dalej o suchym pysku bo jak nie karmie to znów dzidzia:-) jak ja, tesknie za pifffkiem

nato to trzymam kciuki i daj znać jak Ci poszło;-)

Aniu a te misie to kupowałaś czy sama robiłaś? śliczne ręczne robótki kartki i zaproszenie na chrzest:-)
no ale czego sie spodziewać innego po pani z terapii zajęciowej;-)

Dzięki dziewczyny, ale muszę niestety sprostować - magistrem jeszcze nie jestem, skończyłam na razie studia inżynierskie :-) Ale kto wie może od września będzie kontynuacja :-)

Na pewno było ciężko, ale samo studiowanie dawało mi dużo raadosci - teraz nie wiem za co się zabrać... No nie do końca, bo na szczeście kumpel dał mi tuż przed obroną książkę 1000 stronicową Dukaja no i dopóki jej nie skończę to mam czymwypełnić wolne chwile aż za bardzo :-)

No a dzisiaj upiekłam babkę piaskową okazało się to dośc proste z użyciem melaksera, i wyszła nawet dobrze. No i zacznę się znów umawiać na hiszpański chyba w takim razie.

Pozdrawiam!

Agnieszka

O kurde właśnie zobaczyłam na suwaczku Igulka że już czas majowych urodzin się zbliża :-) Mieli razem obchodzić Iguś i Hania - ale jakoś nie wyszło :-) Więc jak Wy będziecie robić imprezki na roczek to ja na dwa :-)

Agnieszka

Szerlock dla mnie to żaden kłopot, bo ja sobie siedzę w domku. A co do sklepów, to bodajże na stronie drugiej podałam dokładnie, gdzie się zaopatruję. Zobacz sobie, są tam adresy dokładne, a jak jakiś mój pomysł Ci się podoba, to napisz jaki, a ja dokładnie Ci powiem w którym sklepie. Papa.

Mamo Q super pomysły! Ja na wesele robiłam drobne prezenciki dla gości. Lubię takie bajerki. A goście są zawsze mile zaskoczeni.

Pozdrawiam Was!

Mamo Q - bardzo dobry pomysl :-)
Ja mialam takei prezenciki dla gosci na weselu - ludzie byli w szoku bo nie wiedzieli co to jest i co z tym zrobic... :-D A byly to male tiulowe woreczki (wlasciwie to kolka wyciete z tiulu i zwiazane wstazeczka), w srodku migdaly w takiej skorupce z cukru i wierszyk

[FONT=&quot]''Pięć słodkich migdałów dla każdego z Gości,
aby przypomnieć, że życie pełne jest goryczy i słodkości.
Pięć życzeń dla Panny Młodej i Pana Młodego -
szczęścia, zdrowia, długiego życia w miłości,
cudownych dzieci oraz zamożności.''
[/FONT]

Aniu a te misie to kupowałaś czy sama robiłaś? śliczne ręczne robótki kartki i zaproszenie na chrzest:-)
no ale czego sie spodziewać innego po pani z terapii zajęciowej;-)

Misie kupowałam:tak: a może i druga pani z terapii zajeciowej coś nam pokaże?:rofl2:

Myszko super pomysł.

reklama
druga pani nic nie zrobiła ładnego ostatnimi czasy ( ostatnio kartki świąteczne ale jeszcze w Polsce i gdzieś tam są w szafie w starym pokoju moim jak i inne duperle jak to nazywa moja mama do tworzenia cudów)ale jak zrobi na pewno się pochwali;-) postaram sie zrobić w weekend zaproszenia jak znajdę siły i checi a przede wszystkim materiały hehehe

Do góry