U
użytkownik 180176
Gość
Najlepiej zrób badanie krwi.Zrobiłam dziś rano drugi i prawdę mówiąc niewiele więcej wiem. Jaki to w końcu wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej zrób badanie krwi.Zrobiłam dziś rano drugi i prawdę mówiąc niewiele więcej wiem. Jaki to w końcu wynik?
Ja też miałam taka jasna kreskę na początku i beta potwierdziła, tabletek anty lepiej nie bierz póki co jeśli brałaś do tej poryMojej kuzynce podobnie wychodzilo, lekarka kazala zrobic bete I wyszlo, ze jest w ciazy, wiec czasami lepiej zrobic niz dowiedziec sie o ciazy w 4-5 miesiacu.
Mi np test nie wyszedl pozytywny, poszlam na nastepny dzien do ginekologa, mowis, ze nie mam okresu itp, a on robi usg I mowi, a robila pani test? A ja ze no tak, ale wyszedl negatywny, a on bo tak mi to dziwnie tu wyglada. No, ale dal tabletki, bo skoro nie wyszedl test no to, ale na nastepny dzien test powtorzylam I wyszlo, ze jestem w ciazy, wiec czasami po dwoch dniach wychodzi I trzeba odczekac, a jak zrobilam bede to bylam 3-4tydzJa też miałam taka jasna kreskę na początku i beta potwierdziła, tabletek anty lepiej nie bierz póki co jeśli brałaś do tej pory