reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.

reklama
Ja też widzę drugą kreskę ale nie wiem czy gratulować skoro się zabezpieczałaś.... ew. idź na tę betę. Pisałaś że kiedy masz ginekologa? Bo na tak wczesnym etapie to na macanego on nic nie stwierdzi ew. USG i moooooże pęcheżyk płodowy zobaczy... nie wiem czy gin. zleca to beta hcg kiedyś nie zlecali.

Mojej kuzynce podobnie wychodzilo, lekarka kazala zrobic bete I wyszlo, ze jest w ciazy, wiec czasami lepiej zrobic niz dowiedziec sie o ciazy w 4-5 miesiacu.

Mojej kuzynce podobnie wychodzilo, lekarka kazala zrobic bete I wyszlo, ze jest w ciazy, wiec czasami lepiej zrobic niz dowiedziec sie o ciazy w 4-5 miesiacu.
Ja też miałam taka jasna kreskę na początku i beta potwierdziła, tabletek anty lepiej nie bierz póki co jeśli brałaś do tej pory

Ja też miałam taka jasna kreskę na początku i beta potwierdziła, tabletek anty lepiej nie bierz póki co jeśli brałaś do tej pory
Mi np test nie wyszedl pozytywny, poszlam na nastepny dzien do ginekologa, mowis, ze nie mam okresu itp, a on robi usg I mowi, a robila pani test? A ja ze no tak, ale wyszedl negatywny, a on bo tak mi to dziwnie tu wyglada. No, ale dal tabletki, bo skoro nie wyszedl test no to, ale na nastepny dzien test powtorzylam I wyszlo, ze jestem w ciazy, wiec czasami po dwoch dniach wychodzi I trzeba odczekac, a jak zrobilam bede to bylam 3-4tydz

Idź do laboratorium i zrób bete bo te testy w sumie do końca jednoznaczne nie są. A przy tak jasnych kreskach lekarz Ci na razie nic nie powie, pewnie dopiero za tydzień jakiś pecherzyk ewentualnie będzie widać.

reklama
Do góry