Lady Loka
Fanka BB :)
Jesteś przed połowkowym, w teorii masz ten tydzien albo dwa zapasu.Chyba trochę za późno. To już za połowa.ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś przed połowkowym, w teorii masz ten tydzien albo dwa zapasu.Chyba trochę za późno. To już za połowa.ciazy
Tydzień temu miałam połówkowe usgJesteś przed połowkowym, w teorii masz ten tydzien albo dwa zapasu.
To ktory masz teraz tydzień?Tydzień temu miałam połówkowe usg
No to przecież masz jeszcze opcję w Holandii i w UK, jest opisane wszystko na podlinkowanej stronie.20+6 według OM a po usg prawie tydzień więcej.
Tak ze względu na dojazdy. Praca zdalna niemożliwa ze względu na to, że musiałabym zabrać ze soba biuro praktycznie bo potrzebuje mieć dostęp do dokumentów poczty tradycyjnej itd. Tak chodzę,
A u mnie firma jest taka jaka jest prywatna i nie mam takiej możliwości choćbym chciała. To firma transportowa więc są potrzebne te dokumenty w oryginale. Też bym chciała moc zdalnie ale to nie jest możliwe. Finansowo tak samo bo najniższa krajowa więc nic nie tracę. Brak zajęcia jedynie to fakt.Bardzo dziwna firma. Serio, praktycznie już 2025, rozwój AI, po drodze pandemia i tyle dokumentów tradycyjnych?
Ja pracuje w bardzo dużej warszawskiej korporacji związanej z mediami, które każdy w mniejszym bądź większym stopniu kojarzy, a cała nasza księgowość jest zdalna - gdzie faktur łącznie (zarówno tych wystawianych i tych przychodzących) jest pewnie koło 8-10 tys. w ogóle sobie nie wyobrażam, aby to miało być papierowo. Wszystkie dziewczyny w księgowości pracują wyłącznie zdalnie w trakcie ciąży i po do 4 roku życia dziecka.
Już pomijając rozwój technologiczny to gdzie jakieś kwestie ekologii.
Ok Mój bierze pod uwagę ten termin z usg bo ciąża od początku jest tydzień większa dlatego to połówkowe już miałam
Gdybym byla w takiej sytuacji jak Ty, to w tym momencie siedzialabym w internecie i dzwonila do tych klinik w Holandii z pytaniem kto mnie przyjmie jeszcze w tym tygodniu.Ok Mój bierze pod uwagę ten termin z usg bo ciąża od początku jest tydzień większa dlatego to połówkowe już miałam