reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

Ja zaliczyłam dzisiaj 20 dzień:-) , ale mam już dość, nie wiem ile jeszcze wytrzymam:baffled: , z dietą też u mnie nie najlepiej, czasem zdarza mi się poszaleć:zawstydzona/y:

reklama
Ja zaliczyłam dzisiaj 20 dzień:-) , ale mam już dość, nie wiem ile jeszcze wytrzymam:baffled: , z dietą też u mnie nie najlepiej, czasem zdarza mi się poszaleć:zawstydzona/y:

Kochana, trzymaj sie, jesteś już na półmetku DASZ RADĘ!!! I MEGA KOPNIACZEK specjanmie dla ciebie :-)

ja wczoraj zaliczyła 10 dzień z 6W...juz nie było tak ciężko...nawet mogłabym zrobić więcej :-)

co do diety ... stosuje MŻ zwłaszcza po 18, wczoraj mnie korciło coś przekąsić ale wytrzymałam.

Trzymam kciuki za was!!!

idę właśnie zaliczyć 5 dzień ćwiczeń 6W :tak: :-)

co do diety to stosuje MŻ a po 18 nic nie jem (czasem po 19) a jak mam ochote cos zjeść to pije niegazowana wodę

a i jeszcze mije te herbatki 3 fazowe, po nich mam mniejszy apetyt :tak:

a dla potrzebujących KOPNIACZKI !!!!!!!!!

melduje: za mna 11 dzień 6W .. znowu ciezko było ale chyba znowu złapałam witar w żagle i sie nie poddam. Zwłaszcza ze widze efekty i na wadze tez juz mniej :-) :-) :-)

powodzenia !!!

dziewczyny u mnie już półmetek:-) hurraaa!!!! Dzięki za wsparcie i kopniaczki.

U mnie niestety dieta MŻ Po 18 sie nie sprawdza:-) , muszę się bardziej postarać

Ja dzis zaliczyłam 11 dzień, nawet nie było tak ciężko jak sie spodziewałam. Zobaczymy jak będzie z dietą. Narazie sie trzymam...

ja mam jeden kg mniej i nie wiem czy to duzo czy mało :confused:

koteczek, hogata BRAWO!!!! to dobrze że efekty widać :-)

marishka połącz to z dietą a nie pożałujesz :tak:
Agnes, kobieto ale pędzisz, już masz z górki :-):-)

koteczek idziemy równo, przyznam się nieśmiale (nie chce zapeszać) u mnie też kilio mniej (a moze trochę więcej) jupppi.... :tak::tak::-)

Dzisiaj będzie mój siódmy dzień ćwiczeń.

podbijam KOPNIACZEK dla mało zmotywowanych :laugh2::laugh2:

reklama
odmeldowuje ze wczoraj zaliczyłam 12 dzien 6W ...

waga pokazuje juz dobre 2 kg mniej, brzuch mam płaski, mniejsze boczki

czuje sie dobrze :-)

ode mnie tez KOPNIACZEK!!!

Do góry