reklama
natala123456
Fanka BB :)
Jeden wynik poziomu bety nic nie da. Zrob kolejny po 48h w tym samym labo i sprawdz przyrost prawidłowy da Ci spokojniejsza głowęWitam. Ostatni okres zaczął mi się 7.01 Czy pozorom bhcg na pierwsze dni 6 tygodnia jest odpowiednie? Bo tyle mi z wyliczenia wychodzi
NiebieskookaEM
Jak dla mnie to za niski jak na 6tc. W 6 tc powinien być widoczny pęcherzyk, także beta > 1000.
Mogła Ci się owulacja przesunąć.
I najelepiej zrób koeljną betę za 48h i zobacz, czy dobrze przyrasta. Jeśli ok, to rzeczywiśćie może przesuniecie owulacji. Jeśli przyrasta mniej niż te 66%, to coś zdecydowanie nietak.
Mogła Ci się owulacja przesunąć.
I najelepiej zrób koeljną betę za 48h i zobacz, czy dobrze przyrasta. Jeśli ok, to rzeczywiśćie może przesuniecie owulacji. Jeśli przyrasta mniej niż te 66%, to coś zdecydowanie nietak.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Pojedynczy wynik bety mówi TYLKO TYLE, że jesteś w ciąży.
Dopiero powtórzenie badania daje więcej informacji na temat rozwoju ciąży.
Dopiero powtórzenie badania daje więcej informacji na temat rozwoju ciąży.
NiebieskookaEM
Po dwóch dniach beta 66. Dzis mam wizytę ale nie tak miała wyglądać
Nela*.*
Przeszłam przez to samo początkiem roku. Była to ciąża biochemiczna. Na początku się załamałam ale lekarz wytłumaczył mi, że po pierwsze to niczyja wina oeaz, że to dobry znak bo oznacza, że mogę zajść w ciążę i rzeczywiście w kolejnym cyklu się udało i beta przyrasta właściwie głowa do góry, nastaw się pozytywniePo dwóch dniach beta 66. Dzis mam wizytę ale nie tak miała wyglądać
Przeszłam przez to samo początkiem roku. Była to ciąża biochemiczna. Na początku się załamałam ale lekarz wytłumaczył mi, że po pierwsze to niczyja wina oeaz, że to dobry znak bo oznacza, że mogę zajść w ciążę i rzeczywiście w kolejnym cyklu się udało i beta przyrasta właściwie głowa do góry, nastaw się pozytywnie
Dziękuję Ci za ta odpowiedź. Poprzedni rok starań co miesiąc test negatywny. Staram się myśleć tak jak mówisz że to dobry znak że ciąża jest możliwa bo myśli były już różne. Powiedz mi dziś po dwóch dniach beta zeszła do 52 tylko. Czy krwawienie miałaś od razu czy muszę poczekać jeszcze? Jak to wyglądało u Ciebie?
Nela*.*
U mnie krwawienie nastąpiło po około tygodniu od pierwszego spadku bety. Mocno bolał mnie brzuch pierwszego dnia ale później już było lepiej. Krwawienie trwało 5 dni i zgodnie z tym, co powiedział lekarz potraktowałam to jako okres, zanotowałam w aplikacji i już czekałam na owulację bardzo długo się staracie, więc tym bardziej możesz się cieszyć, że coś ruszyło, to dobry znak mi bardzo pomogło też myślenie, że nie było nawet pęcherzyka więc nie muszę tego traktować jako stratę tylko nadzieję, że będzie już tylko lepiej i tego Ci serdecznie życzęDziękuję Ci za ta odpowiedź. Poprzedni rok starań co miesiąc test negatywny. Staram się myśleć tak jak mówisz że to dobry znak że ciąża jest możliwa bo myśli były już różne. Powiedz mi dziś po dwóch dniach beta zeszła do 52 tylko. Czy krwawienie miałaś od razu czy muszę poczekać jeszcze? Jak to wyglądało u Ciebie?
reklama
U mnie krwawienie nastąpiło po około tygodniu od pierwszego spadku bety. Mocno bolał mnie brzuch pierwszego dnia ale później już było lepiej. Krwawienie trwało 5 dni i zgodnie z tym, co powiedział lekarz potraktowałam to jako okres, zanotowałam w aplikacji i już czekałam na owulację bardzo długo się staracie, więc tym bardziej możesz się cieszyć, że coś ruszyło, to dobry znak mi bardzo pomogło też myślenie, że nie było nawet pęcherzyka więc nie muszę tego traktować jako stratę tylko nadzieję, że będzie już tylko lepiej i tego Ci serdecznie życzę
Dziękuję Dobrze się czyta Twoje słowa u mnie powodem mógł być za niski progesteron (wynik 10) teraz mam włączyć luteinę od 20 dnia cyklu już. Ale czy to taki powód czy inny to już nikt nie powie tak widocznie miało być. Zrobię tak jak mówisz to jeszcze kilka dni muszę poczekac