NiebieskookaEM
Fanka BB :)
To zdecydowanie za małoPrzyrost o 33%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zdecydowanie za małoPrzyrost o 33%
A byłaś wczoraj na wizycie?Przyrost o 33%
Tak byłam. Za dużo lekarz nie mówił. W ciągu 10 dni samo się ma wyjaśnić, tylko tyle usłyszałam. Jutro też zrobię bete. Ale brak jakichkolwiek boli nic kompletnie się nie dzieje.A byłaś wczoraj na wizycie?
Dziewczyny podpowiecie coś??Tak byłam. Za dużo lekarz nie mówił. W ciągu 10 dni samo się ma wyjaśnić, tylko tyle usłyszałam. Jutro też zrobię bete. Ale brak jakichkolwiek boli nic kompletnie się nie dzieje.
Nie za bardzo jest co podpowiedzieć. Beta nie jest optymistyczna, widok na usg też nie taki jaki powinien.Dziewczyny podpowiecie coś??
Tak byłam. Za dużo lekarz nie mówił. W ciągu 10 dni samo się ma wyjaśnić, tylko tyle usłyszałam. Jutro też zrobię bete. Ale brak jakichkolwiek boli nic kompletnie się nie dzieje.
Nic nie mam, od poprzedniej wizyty "urósł minimalnie". Ale powiedział że jak Beta będzie na ok 4000 to nie ma o czym rozmawiać, ale jest 5800... choć to itak chyba nie wiele.Ale co konkretnie lekarz widzialna usg? Masz zdjęcia? Opis?
Zdecydowanie nie wygląda to dobrzeBeta 6tydzien
29.05 5893
31.05 7221
22% przyrost.
Rośnie minimalnie. Co mam o tym myśleć??
Nie mam żadnych bóli nic... czy to normalne na tym etapie ?Zdecydowanie nie wygląda to dobrze