reklama
Przepraszam za brak info ale dopiero dzis dostalismy się do Polskiego dentysty i kamień z serca mi spadł bo doktorka powiedziała ze nic sie nie stało i ze ząbek poprostu wbił mu się w dziąsełko ale to nic poważnego i często sie zdarza. Także już jest mi lżej. A Błazejek ma już 7 zęboli no nie licząc tego co był i się z powrotem schował.
Dobre wieści Ale czy to oznacza, że Błażejkowi ten ząbek znowu zacznie się wyżynać?
T
tynka
Gość
ufff to dobrze ze tylko na tym sie skonczylo
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dziewczyny, kiedy mniej więcej wychodza dzieciakom wszystkie mleczaki? Ile to jeszcze kutwa potrwa? Bo ja juz na rzęsach chodzę:-(
A
ania_zywa
Gość
Antosiowa, ja nie wiem, jeszcze żadnemu mojemu dziecku nie wychodziły zęby. HAnia jest pierwsza.
A u nas już komplet jedynek, dwójek i czwórek, razem sztuk 12.
Elma
Małgosia
A u nas już prawie na wierzchu dolne czwóreczki (chyba to są czwórki). Lewa już trochę wystaje a prawa tak ociupinkę a dziąsła jak balony
Ząbkuję razem z Nadią wyżyna mi się jakiś ząb nie wiem który ale jakiś z tyłu na dole. Strasznie boli
Ząbkuję razem z Nadią wyżyna mi się jakiś ząb nie wiem który ale jakiś z tyłu na dole. Strasznie boli
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Elma, to pewnie ósemka... a płaczesz po nocach i jestes nieznośna?
Elma, to pewnie ósemka... a płaczesz po nocach i jestes nieznośna?
I jeszcze powinna mieć problemy z jedzeniem ;-)
Elma współczuję ci :-(
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Antosiowa, ja nie wiem, jeszcze żadnemu mojemu dziecku nie wychodziły zęby. HAnia jest pierwsza.
A u nas już prawie na wierzchu dolne czwóreczki (chyba to są czwórki). Lewa już trochę wystaje a prawa tak ociupinkę a dziąsła jak balony
MATKO SWIETA, ILE WASZE DZIECI MAJA JUZ ZEBOWA U NAS DOPIERO WCZORAJ POJAWILA SIE DRUGA GORNA DWOJKA, STAN UZEBIENIA 6 SZTUK. DLUGA DROGA JESZCZE PRZED NAMI, CO TO BEDZIE JUZ SIE BOJE
A my mamy 2 nowe ząbki znalezione całkiem przypadkiem,wyszły nam 2 czwórki u góry, nasz stan zębów na dzień dzisiejszy 10