reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

No to Marita kamień z serca. Rzeczywiście, mieliście zmartwienie, ale jak sie okazało strach ma wielkie oczy

reklama
Przepraszam za brak info ale dopiero dzis dostalismy się do Polskiego dentysty i kamień z serca mi spadł bo doktorka powiedziała ze nic sie nie stało i ze ząbek poprostu wbił mu się w dziąsełko ale to nic poważnego i często sie zdarza. Także już jest mi lżej. A Błazejek ma już 7 zęboli no nie licząc tego co był i się z powrotem schował.

Dobre wieści :tak: Ale czy to oznacza, że Błażejkowi ten ząbek znowu zacznie się wyżynać?

Dziewczyny, kiedy mniej więcej wychodza dzieciakom wszystkie mleczaki? Ile to jeszcze kutwa potrwa:zawstydzona/y:? Bo ja juz na rzęsach chodzę:-(

Antosiowa, ja nie wiem, jeszcze żadnemu mojemu dziecku nie wychodziły zęby:-D. HAnia jest pierwsza:-D.
A u nas już komplet jedynek, dwójek i czwórek, razem sztuk 12:szok:.

A u nas już prawie na wierzchu dolne czwóreczki (chyba to są czwórki). Lewa już trochę wystaje a prawa tak ociupinkę a dziąsła jak balony:szok:

Ząbkuję razem z Nadią :-D wyżyna mi się jakiś ząb nie wiem który ale jakiś z tyłu na dole. Strasznie boli :baffled:

A my mamy 2 nowe ząbki znalezione całkiem przypadkiem,wyszły nam 2 czwórki u góry, nasz stan zębów na dzień dzisiejszy 10 :tak:

reklama
Antosiowa, ja nie wiem, jeszcze żadnemu mojemu dziecku nie wychodziły zęby:-D. HAnia jest pierwsza:-D.
A u nas już komplet jedynek, dwójek i czwórek, razem sztuk 12:szok:.

A u nas już prawie na wierzchu dolne czwóreczki (chyba to są czwórki). Lewa już trochę wystaje a prawa tak ociupinkę a dziąsła jak balony:szok:

Ząbkuję razem z Nadią :-D wyżyna mi się jakiś ząb nie wiem który ale jakiś z tyłu na dole. Strasznie boli :baffled:

MATKO SWIETA, ILE WASZE DZIECI MAJA JUZ ZEBOW:szok:A U NAS DOPIERO WCZORAJ POJAWILA SIE DRUGA GORNA DWOJKA, STAN UZEBIENIA 6 SZTUK. DLUGA DROGA JESZCZE PRZED NAMI, CO TO BEDZIE:confused: JUZ SIE BOJE

A my mamy 2 nowe ząbki znalezione całkiem przypadkiem,wyszły nam 2 czwórki u góry, nasz stan zębów na dzień dzisiejszy 10 :tak:

Do góry