reklama
T
tynka
Gość
Maja znowu idziemy łeb w łeb
Jak czytałam, że Wasze dzieciaki mają bąbel w miejscu czwórki, to aż uwierzyć nie mogłam, a teraz widze, że Emi ma taką bańkę, że nie wiem. dziwić się, że spać nie chce? pewnie boli
Oj boli boli :-(
Gratulacje dla wszystkich nabytych nowych mleczaków i stałych ząbków
dziekujemy;-)gratki dla Laurki z powodu calkiem nowego, pieknego zebolka
hihiMaja znowu idziemy łeb w łeb
tu tez dziekujemy;-)Oj boli boli :-(
Gratulacje dla wszystkich nabytych nowych mleczaków i stałych ząbków
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
U nas jest 6 i 2 gorne dwojki juz na wylocie.
Oczywiscie wszystkim zebaczom gratulujemy i zyczymy bezbolesnego dalszego zabkowania.
Oczywiscie wszystkim zebaczom gratulujemy i zyczymy bezbolesnego dalszego zabkowania.
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
gratulujemy nowo uzebnionym bobasa:-)u nas wychodza gorne trojki i wyjsc nie moga no i dzis zauwarzylam gorne jedynki ale tez sie jeszcze nie przebilya to najgorsze bo maly marudny w dzien i w nocy nie raz spac nie moze :-(
A
ania_zywa
Gość
Hani wyszły 2 dwójki na dole i obecnie ma komplet jedynek i dwójek i 2 czwórki, spuchnięte ma dziąsło na dole, czyli dolne 4 chcę wyjść;-). Na szczęście nie przekłada się to na jej sen, na szczęście, i śpimy sobie spokojnie całą noc. Odpukać, wypluć, tfu tfu.
reklama
marita21
Mama styczniowa 2007
Dziewczyny pomozcie nie wiem co zrobic dzis Błazejek bawił się deseczką i przewrócił sie z nia i wybił sobie ząbka jedyneczke u góry. Pełno krwi płacz i nie daje sie wogole tam dotknąć. Juz się uspokoił i teraz sie bawi ale nie nie wiem co teraz z tym zrobić. Pomózcie prosze bo nic nie robie tylko rycze