reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
O kurcze tu prawdziwy wysyp :-)
U nas ida trojki ale tez jakos gina w akci:baffled: juz przeswituja ale jakiej cholery niechca wyjs to ja niewiem :dry:

U nas idzie dolna piątka lub czwórka...ciężko stwierdzić:-(.Klaudusia jest niespokojna a dziąsełko ogromne:szok:.
My również greatulujemy nowych nabytków wszystkim styczniaczkom i życzymy cierpliwości....jak mają przyjść to przyjdą;-).

A stwierdzenie że łyse dzieci są bardziej inteligentne bardzo mi się podoba...i wygląda na to że my również należymy do tych średnio:-p

U nas też opuchnięte górne dziąsła, bo idą czwórki, a trójeczki też chyba będą lada moment ;-) No może nie taki moment, bo widzę, że te zębolki długo się wyrzynają :-( Witek strasznie marudzi i ślini się na potęgę :baffled:

Jak czytałam, że Wasze dzieciaki mają bąbel w miejscu czwórki, to aż uwierzyć nie mogłam, a teraz widze, że Emi ma taką bańkę, że nie wiem. dziwić się, że spać nie chce? pewnie boli

reklama
  1. Ewela ma 6 zęboli- dolne i górne jedynki i górne dwójki, ale na razie na tym stop.... Natomiast Olka nabyła wieeeelką górną jedynkę stałą i teraz siedzi w kącie i buczy, że ma w buzi łopatę. No cóż stałe zęby są większe od mleczaków i te rozmiary ją chyba przerażają:-D

Do góry