reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

To fakt ze nasze baki jeszcze nie raz fikna koziolka do listopada wiec jak pisalam tym sie nie martwie.Jesli chodzi o wzrok to jestem dalekowidzem,na lewym oczku mam szkielko +5 dioptri(czy jakos tam) i w tym oku to wada wrodzona wiec mozna bylo podejrzewac ze grozi mi odklejanie siatkowki.Po badaniu u okulistki w karcie ciazy mam wpisane ze "nie ma przeciwskazan do porodu naturalnego"wiec glowa do gory. ;)i ide pozawracac poloznym troche czasu na porodowce(nie ogladna przeze mnie filmu albo sie nie wyspia hi hi)

reklama
Slynny szampan bezalkoholowy juz chlodze w lodowce bo przeciez jest tylko jedna stodniowka w ciazy.Tylko dlaczego od swietowania ymigala sie nasza pani sekretarz Klementynka?

Heh ;D
Pani Sekretarz Klementynka ma jazdy hormonalne i zero weny do pisania, ale na szampana do Anulki i Maleństwa postanowiła zajrzeć :) Z najlepszymi życzeniami spokojnego doczekania do 38 tygodnia :-* :-* :-* :-* :-*

Witam :laugh:

Widze, ze bedziemy razem z Anulką obchodzic studniówke ;), bo mi tez za 3 dni stuknie setka, a potem to juz z górki, tylko ten brzuch tak szybko teraz rosnie hihihi. Pod koniec sierpnia idę na wesele, chyba ubiore sie w worek bo sukienki nie opłaca mi sie kupowac :laugh:

Ale dzisiaj brzydki poranek, mglisty i ponury, a tu trzeba wstawać o 6 brrr, ciezkie jest życie pracujacej przyszłej mamy ;D

część dziewczyny!
mogę Was pocieszyć, że ja też muszę wcześnie wstawać i to o 5.15,wcale mi się to nie :).

Wszystkiego Najlepszego z okazji zbliżającej sie 100-dniówki. Powodzenia w II części.
Na szczęście to nie na maj czekamy i nie na maturę. Urodzenie dzidziusia jest o wiele bardziej fascynujące niż wyniki matury :laugh:
Trzymajcie się zdrowo!

Klementynko czasem trzeba mieć mały dołek,żeby była wysoka górka :)
Tylko nie siedź tam na dole za długo pozdrawiam gorąco
Justyna ;D

reklama
dodka i justyna kurcze wy naprawdę wcześnie wstajecie!!respect :)
może to i nie matura ale stres chyba większy bo wiadomo że matura nie boli ;) no chyba że ktoś nie zda i tato wleje ;)
Dodka poranek rzeczywiście brzydki ale ja tak wolę :) lepiej to niż te upały,mogę teraz normalnie funkcjonować :) chociaż dziś wychodzę na dwór w mmoich jedynych białych ciążowych spodniach :) po drodze kupię sobie vanish :)

Do góry