reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
Witam wszystkie mamy i ich maluszki jak tak czytam że ktoś już czuje ruchy to mu bardzo zazdroszczę ja w prawdzie coś tam niby czuje ale do kopnięcia to nie jest nijak podobne. Czasami się tylko zastanawiam czy to są ruch czy raczej jakieś czasem skurcze a czasem jakby bulgotanie. Ja od dziś jestem na L4 bo się okazało że w pracy zaczął mnie pobolewać brzuszek i wogóle kiepsko się czułam jakby mnie walec przejechał  ;D  ;D

żabka2 pisze:
Witam wszystkie mamy i ich maluszki jak tak czytam że ktoś już czuje ruchy to mu bardzo zazdroszczę ja w prawdzie coś tam niby czuje ale do kopnięcia to nie jest nijak podobne. Czasami się tylko zastanawiam czy to są ruch czy raczej jakieś czasem skurcze a czasem jakby bulgotanie. Ja od dziś jestem na L4 bo się okazało że w pracy zaczął mnie pobolewać brzuszek i wogóle kiepsko się czułam jakby mnie walec przejechał  ;D  ;D
odpoczywaj, odpoczywaj, na poczatku to nie są kopy, tylko bulgotki, więc pewnoo coś tam czujesz :)

Klementynko chciałam wejść na czata ale mam jakieś problemy zresztą to mnie nie dziwi wczoraj wlaczyłam z suwaczkiem to dzisiaj przyszedł czsa zmierzenia sie z cztem ;)

Jestem w dolku i chce mi sie plakac bo brzusio zbyt mocno sie napina i rozwiera mi szyjke wiec gin przepisal mi isoptin i fenotertol no i kazal lezec.Mam zupelny zakaz lozkowych igraszek co mam nadrobic po 36tyg z nawiazka.Dziewczyny ja tak bardzo sie boje!Kocham ta KRUSZYNKE o ktora przeciez tak sie straralam czy teraz mam ja stracic?

reklama
Do góry