reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Witajcie!
Co tu u nas takie pustki? Nikt nie pisze tyle dni... Pewnie wszystkie kosztują pogody.. tylko ja muszę siedzieć w pracy w długi weekend? Jak się pracuje w kwiaciarni to tak juz jest.. ale wczoraj miałam urwanie głowy i przedwczoraj.. zreszta też za dużo stanowczo pracy maluszek się chyba już buntuje bo nie chce nam sie rano wstawać..i brzusio taki jakiś ciężki.. A Klementynko! To Tobie juz bąbelki a u mnie taka cisza..:( chyba dlatego że ja pierwszy raz jestem w ciąży i mówia że wtedy to dopiero ok 20 tyg.. nie mogę się już doczekać... ale za to brzuch mam taaaki wielki już.. chyba przez moją budowę ciała ale juz widać i to znacznie:) Pozdrawiam.

reklama
CZESC!                                                                                                                            U mnie brzusio jeszcze sie chowa choc jakios niesmialo rosnie bo spodnie troche ciasnawe sie robia    CAMMI nie martw sie bo w tym czekaniu na znak od KRUSZYNKI nie jestes sama ja tez czekam z utesknieniem.       

U mnie już brzusio ostro wystaje. Nie wchodzę już na wagę bo po co się nie potrzebnie denerwować i tak nic na to nie poradzę, przecież się nie będę odchudzała w ciąży. Tyle dobrze, że nie ciągnie mnie do słodyczy wcinam ciągle tylko ogórki albo pomidory. Od pn. idę na L4 czuję się super tylko mam strasznie stresującą pracę i zwyczajnie szkoda mi małego żeby się tak denerwowało razem ze mną. Odpoczniemy więc sobie razem w domku i po zaliczamy wszystkie egzaminy. Pozdrawaim wszystkie ( przyszłe) mamuśki!!! ;D

Cammi, tak po cichutku ci powiem, że ja wciąż nie jestem pewna, co mi siętam w brzusiu kołacze, czy to nie przypadkiem wczorajszy obiad, czy coś ;D

Podejrzewam że zawrze tutaj jak kolejne usg odbędziemy, bo wtedy będzie się czym pochwalić, ja dopiero za miesiąc na połówkowe się udam :)

Cześć wszystkie przyszle mamy z terminem na listopad. Ja też mam taki termin a ściślej mówiąc na 9 listopada. Ciesze się że odkryłam tę stronę przynajmniej będę mogła sobie z kimś porozmawiać. Ja nadal dzielnie chodzę do pracy ale chyba już nie długo wytrzmam. To zaskakujace bo mój brzuszek jest bardzo wyraźny. Dobrze że teraz już jest USG bo inaczej bym sobie myślała że mam bliźniaki  ;D  ;D A tak wogóle ta jak to robicie że macie ten licznik czasu ciąży, bo ja nie wiem a bardzo bym chciała mieć swój  ???

Witaj Żabko2 - liczniki są na tickerfactory.com albo lilypie.com albo snugglepie.com, wybierasz sobie szatę graficzną a potem w swoim profilu wklejasz to w podpis :)
9 listopada, to jedno z młodszych, niedługo po moim i Cammi ----- GRATULACJE!!!!!!!

Cześć to znowu ja cały czas probuje z tym licznikiem i jakoś mi nie wychodzi mam nadzieje że w końcu mi się uda :-[

No nie bardzo widać :(
ale nie wklejaj jpga, tylko adres , tam na końcu procesu robienia suwaczka jest taka ścieżka , zaczyna sięod [link][http] coś tam i to siękopiuje i wkleja jako podpis [b]POWODZENIA[/b]

Jeśli tym razem mi się udało to wielkie dzięki Klementynko wydaje mi się że bez twojej pomocy by mi się to nie udało chyba komputer nie jest moja mocną stroną No to teraz kolejna próba mam nadzieję że tym razem liczniczek sie pojawi  ;D  ;D

reklama
Do góry