reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Dzieki za slowa otuchy lezenie jakos znosze bo robie to przeciez nie tylko dla siebie.Po momentach zalamania sa te lepsze dajace nadzieje ze bedzie dobrze bo przeciez wiara gory przenosi a z WAMI jest mi duzo lepiej.Jutro mam USG genetyczne a w piatek wizyte u mojego gina wiec dwa razy pod rzad bede widziala maluszka.Troche sie boje jutrzejszego USG ale wasze slowa otuchy troche mnie uspokajaja. ;) 

reklama
dzisiaj bylam u lekarza...WSZYSTKO W PORZADKU!!! prawie sie poplakalam jak zobaczylam moje malenstwo i uslyszalam bicie serduszka...
i nagle zrobilo mi sie obojetnie czy bedzie to chlopiec, czy dziewczynka! jest zdrowe, rozwija sie cudownie, serduszko bije jak trzeba! przejasnienie karkowe 1 mm - to chyba tez w porzadku!
na usg byli ze mna - moj maz i mlodszy synek - tez sluchali serduszka - to bylo przezycie!!!
JESTEM NAJSZCZESLIWSZA OSOBA NA SWIECIE!!!!!
normal_dzidzia1.JPG

lusia24-ja tak po sąsiedzku z wątku starających się,ja też mam już jedno dzieciątko dziewuszke 5-letnią i teraz staram się o drugie.Muszę Ci pogratulować -twoja dzidzia to istne cudeńko!!!! ;D Wszystkiego NAJ NAJ ;D

Lana - dziekuje bardzo... Sama nie moge sie napatrzec na ta glowke, raczki i brzuszek - siedze i ciagle wpatruje sie w ten bialo - czarny cud!!!

Oczywiscie chcialam zyczyc Ci powodzenia w staraniu sie o Malenstwo - jestem tak roztrzepana po dzisiejszych wrazeniach, ze zapomnialam o tym napisac!

Cholerka! Jak tak czytam to wszytskie mamusie juz po USG albo nie dlugo sie wybieraja amoj lekarz jakos nie wspomnial ani razu jeszcze o tym...

Jestem juz po USG i jestem jeszcze bardziej szczesliwa niz bylam bo jest OK!!!!!!!!!!! i oby tak dalej Kruszynka kopala pomachala do nas(bylam z mezem) a zaraz potem zaczela ssac paluszek.To takie fajne! :D

Hej! lusia śliczne to Twoje maleństwo.. ja też mam zdjęcie z tego okresu mojego maluszka.. troche podobne hihi.. a w przyszłym tygodniu zobaczę już z 15 tyg (mam nadzieje)..
Ja za każdym razem mam robione usg.. ale to chyba tak prywatni lekarze praktykują co?
Anulka gratulacje!!

cammi dzieki za grayulacje i zycze tobie i wszystkim brzuchatkom na tym forum by wasze kruszynki tez tak rosly.Cammi ja mam USG co 2 tyg bo ciaza ryzyka i tak tez chodze do gina ale z tego co wiem to lekarzom zbytnio sie nie chce robic zbyt czesto a juz najwiekszy problem to jest z tym co dla nas jest wazne czyli zdjecia naszych malych lokatorow.Pozdrawiam

reklama
Witam listopadowe Mamusie...

Zajrzałam do Was, bo coraz bardziej wydaje mi się, że mój dzidziuś pojawi się dopiero w listopadzie. Mój gin wyznaczył mi termin na 26 październik, ale wg moich obliczeń to będzie początek listopada, tak koło 4-5. Tak czy siak bęzie to małe skorpionisko :laugh: :laugh: :laugh: Zupełnie jak mój mąż. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do grona oczekujących na listopad?

Gratuluję LANA - piękny dzidziuś. Na moim USG niestety nie było widać tak ślicznie całego bąbelka.
Roma nie martw się USG. Myślę, że skoro lekarz go nie zrobił to miał ku temu powód. Choć wiem, jak bardzo chciałabyś zobaczyś maluszka. Przyznam Wam się, że ja na zdjęciu z 1 USG niewiele widzę - było robione w 8 tyg, potem drugi raz sfotografował mi lekarz tylko fałd karkowy (13 tydz.), tak więc czekam na następną wizytę i zażyczę sobie wówczas piękne zdjęcie portretowe. A może wtedy będzie już widać płeć? Bardzo chcilibyśmy mieć dziewczynkę, ale jak będzi echłopiec to nie będziemy go reklamować ;D ;D ;D

Do góry