reklama
MNie za to wystarczy ta niewielka dawka żelaza jaką mam w witaminach żeby się męczyć. Niestety witamin nie mogę odstawić, a morfologia i tak nie jest najlepsza. Mam takie szczęście że uwielbiam szpinak i wątróbkę więc myślę że przejdę na dietę szpinakową i będzie OK. Jak tam samopoczucie?? U mnie dziś kiszka wstałam o 5.00 i czuje się teraz potwornie, zasnęła bym jeszcze troszkę ale dzidzi szaleje w brzusiu niemiłosiernie, może po południu da mamie trochę pospać.
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI !!!
Witam po krótkiej przerwie...ANULKO cieszę się,że już wszystko ok!!! oszczędzaj się a będzie wszystko dobrze
Ja też mam hemoglobinę na granicy tzn. 11,9 - 12, ale moja pani gin na razie stwierdziła, że nie muszę dodatkowo łykać żelaza z czego się cieszę, ale w poprzedniej ciąży przy takich samych wynikach musiałam łykać (tylko, że chodziłam do innego lekarza ), no i tak prawdę mówiąc nie wiem o co tu chodzi :
Witam po krótkiej przerwie...ANULKO cieszę się,że już wszystko ok!!! oszczędzaj się a będzie wszystko dobrze
Ja też mam hemoglobinę na granicy tzn. 11,9 - 12, ale moja pani gin na razie stwierdziła, że nie muszę dodatkowo łykać żelaza z czego się cieszę, ale w poprzedniej ciąży przy takich samych wynikach musiałam łykać (tylko, że chodziłam do innego lekarza ), no i tak prawdę mówiąc nie wiem o co tu chodzi :
Pycha
mama Mai i Marty
Witam w niedzielne południe!!!
Ja na szczęście nie biorę jakis dodatkowych tabletek, ale jutro ide na wyniki i glukozę , więc sie okaże czy na nastepnej wizycie doktorek mi nic nie przepisze .
Ja na szczęście nie biorę jakis dodatkowych tabletek, ale jutro ide na wyniki i glukozę , więc sie okaże czy na nastepnej wizycie doktorek mi nic nie przepisze .
Pycha
mama Mai i Marty
Madziunia ja miałam iśc w piątek i tez zapomniałam.
Anulka59
Fanka BB :)
Dziekuje Madziuniuza powitanie.Czasami trudno miec nadzieje ze bedzie dobrze ale obiecalam sobie ze wytrzymam rygor lezenia dla malego baczka.Nie martwcie sie glukoza wezcie ze soba cytrynke a jakos to wypijecie( mdlilo mnie jak pilam troche drapalo po wypiciu w gardle i mialam potworna zgage ale -wypilam zdrowko maluszka wiec nie jest to takie straszne)
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Mnie dopiero teraz gin skierował po raz pierwszy.
Podziel się: