reklama
klementynka
Fanka BB :)
;D ;D ;D
Zaba
Zaangażowana w BB
Oj dziewczyny tak sobie przeczytalam Wasze opowiesci o jedzeniu i teraz nie zostalo mi nic innego tylko zjesc!!! A juz myslalam ze jakos ujdzie na noc i da rade zasnac bez zarcia, to straszne tez bym tylko jadla, oczywiscie najlatwiej siegnac po wafelek czy ciasteczko tylko gdzie to wszystko wchodzi?! Hi,hi dzis w rpacy juz o 2 skonczylam cale przygotowane jedzonko i do 5 myslalam ze mnie przekreci, sicane bym jadla... no nic jutro zabiore wieksza walowe, to pocieszajace ze wszystkie tak jemy
Pozdrawiam goraco
Pozdrawiam goraco
A ja się zastanawiam czy wszystkir równo przybieramy na wadzę bo w raporcie ciążowym to widzę że ja najwięcej +6kg
Ale to jest niesprawiedliwe
A poza tą smutna refleksja to wszystkie serdecznie pozdrawiam i zyczę przyjemności jedzonkowych bo teraz to jedno z moich ulubionych zajęć ;D ;D
Ale to jest niesprawiedliwe
A poza tą smutna refleksja to wszystkie serdecznie pozdrawiam i zyczę przyjemności jedzonkowych bo teraz to jedno z moich ulubionych zajęć ;D ;D
klementynka
Fanka BB :)
Ej żabko, nie martw się, specjalnie dla ciebie sprawdziłam, w 18 tygodniu miałam do przodu 5 kg, z tym ze moim zdaniem połowa z tego to biust ;D.
na wagę wlezę znowu pod koniec miesiąca, to zeznam, ile ważyłay te wiadra owocków co je wchłonęłam
na wagę wlezę znowu pod koniec miesiąca, to zeznam, ile ważyłay te wiadra owocków co je wchłonęłam
Czesc dziewczynki!
Witam wsztstkich, jestem tu po raz pierwszy
Dzisiaj zupełnie przypadkim trafiłam na tą stronkę...szukałam prawdę mówiąc hurtowni z art.dziecięcymi...a tu taka niespodzianka
Ja tez jestem przyszłą listopadową mamusią
termin mam na 22 listopada...no i strasznie się cieszę
mam nadzieję ,że wszystko jest ok, chociaż USG mam dopiero 4-5 lipca i już sie nie mogę doczekać...
Witam wsztstkich, jestem tu po raz pierwszy
Dzisiaj zupełnie przypadkim trafiłam na tą stronkę...szukałam prawdę mówiąc hurtowni z art.dziecięcymi...a tu taka niespodzianka
Ja tez jestem przyszłą listopadową mamusią
termin mam na 22 listopada...no i strasznie się cieszę
mam nadzieję ,że wszystko jest ok, chociaż USG mam dopiero 4-5 lipca i już sie nie mogę doczekać...
reklama
Podziel się: