reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

:-)

Proszę tylko juz nic nie piszcie o smakowitych kąskach bo ja jem i jem i wciąz jestem potwornie głodna i jak tylko o czymś usłysze do jedzenia to mi się tego chce :p :p
jeść jeść jeść

reklama
Oj dziewczyny tak sobie przeczytalam Wasze opowiesci o jedzeniu i teraz nie zostalo mi nic innego tylko zjesc!!! A juz myslalam ze jakos ujdzie na noc i da rade zasnac bez zarcia, to straszne tez bym tylko jadla, oczywiscie najlatwiej siegnac po wafelek czy ciasteczko tylko gdzie to wszystko wchodzi?! Hi,hi dzis w rpacy juz o 2 skonczylam cale przygotowane jedzonko i do 5 myslalam ze mnie przekreci, sicane bym jadla... no nic jutro zabiore wieksza walowe, to pocieszajace ze wszystkie tak jemy:)
Pozdrawiam goraco

A ja się zastanawiam czy wszystkir równo przybieramy na wadzę bo w raporcie ciążowym to widzę że ja najwięcej +6kg :mad: :mad:
Ale to jest niesprawiedliwe :mad: :mad:
A poza tą smutna refleksja to wszystkie serdecznie pozdrawiam i zyczę przyjemności jedzonkowych bo teraz to jedno z moich ulubionych zajęć ;D ;D

Ej żabko, nie martw się, specjalnie dla ciebie sprawdziłam, w 18 tygodniu miałam do przodu 5 kg, z tym ze moim zdaniem połowa z tego to biust ;D.
na wagę wlezę znowu pod koniec miesiąca, to zeznam, ile ważyłay te wiadra owocków co je wchłonęłam :)

ja zaczelam srednio przybierac 1kg na tydzien...to sie musi zmienic...bo inaczej...eksploduje.
tyle ze start mialam z ok 50kg wiec teraz te 55 to nie jest groznie.

no tak, ale moja polozna stwierdzila z przerazeniem ze kg w tydz to duzo i mam stopowac.
ciekawe jak???jak ja koncze jesc to zaraz mysle o tym co bede jadla za chwile... ;D

Czesc dziewczynki!
Witam wsztstkich, jestem tu po raz pierwszy
Dzisiaj zupełnie przypadkim trafiłam na tą stronkę...szukałam prawdę mówiąc hurtowni z art.dziecięcymi...a tu taka niespodzianka
Ja tez jestem przyszłą listopadową mamusią
termin mam na 22 listopada...no i strasznie się cieszę
mam nadzieję ,że wszystko jest ok, chociaż USG mam dopiero 4-5 lipca i już sie nie mogę doczekać...

reklama
Do góry