reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Cześć dziewczyny
Gratulacje dla Efki za takie pięknie oceny w indeksie ;D ;D
W moim przypadku jeżeli chodzi o przyrost wagi to jest tego jeden miły ba nawet bardzo miły plus mam sliczny biust ;D ;D Zawsze miałam małe "b" no a teraz naszę "c" a juz powoli widzę że staje sie za mały ;D ;D
Jesli chodzi o biust to nareszcie jestem z niego zadowolona i tak sobie myslę że mogłoby mi tak juz zostać po ciąży ;D ;D

reklama
czesc zabko,
jesli chodzi o biust to przestaje sie miescic w d...ale martwi mnie to - bo jak to bedzie wygladac po karmieniu...?

madziunia - moje ulubione obrazki są na www.tickerfactory.com razem z insrukcją po angielsku

efka - brawo, dzidzia też pewno mądra będzie ;D

biust chętnie też bym sobie zatrzymała, ale nauczona poprzednimi doświadczeniami, szczerze wątpię :p

A ja myśle, ze to chłopiec, bo mnie juz tak kopie, ze czasami to az sobie pokrzycze.
I tak sie okaże wszystko dopiero 10 września, albo wcześniej, albo poźniej... :-)

Efka gratuluje wpisow w indeksie Mia a ten twoj suwaczek naprawde super Ja tez mysle ze pod serduszkiem rosnie mi chlopczyk ale dowiem sie jutro(ide znow do gina)i mam cicha nadzieje ze bedzie USG a jesli nie to w przyszla sobote jade na USG polowkowe wiec moze wtedy........

Witam!
Wczoraj mnie nie było, ale widzę ,że fajne suwaczki znalazłyście...bardzo ładne!!!
Jeśli o ten biust chodzi, to niestety nie jestem taką optymistką, bo i owszem w ciąży jest piękny, ale później już raczej nie jest taki sam.Przynajmniej mi zmniejszył się i już tak super nie wyglądał...ale podobno jak się długo karmi to jest trochę lepiej (ja karmiłam tylko 1,5 m-ca i może dlatego od razu "opadł")...no ale zobaczymy jak to będzie.

reklama
Do góry