reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

reklama
Sylwi!
Dobrze, że już jesteś w domku, teraz już szybko zleci :)
No i że jesteś z nami przede wszystkim!
Tylko nie przemęczaj się za dużo siedząc przy komputerze :) słuchaj lekarza ;)
pozdrowienia dla Twoich chłopaków-Wrocławiaków od mojej dziewczynki Poznanianki 8)

Kalinko mężus milutki ;)
A kwiatki to tez uwielbiam, lecz niestety ostatnio zaczęłam redukować ilość doniczek, bo jak dzidziunio przyjdzie na świat, to nie będzie m-sca na taka ilośc kwiatków. No i niestety w miejsce kwiatków przyjdzie komoda na ubranka dla maluszka.

Sylvi cieszę się , ze już jesteś w domku i życzę miłego i radosnego dotrwania do konca, przynajmniej do 35tc.
Ja 6 lat temu przezywałam szpital z siostrą, bo ona leżała przez 2,5 m-ca. I pamietam co się wtedy z nią działo, także leż grzecznie i spokojnie w domku.

Sylvi - będzie dobrze, najgorsze jużza wami, teraz jużprzecież chłopaki duże są! I na pewno poczekają jeszcze trochę a potem jużwam dadzą popalić na zewnątrz :)
DZIELNA JESTEŚ BARDZO.

SYLVI bardzo się cieszę , że juz wszystko w porządku u Ciebie i chłopaczków i że czasami bedziesz mogła z nami poklikać :) trzymaj się mocno, żebyś doczekała do 35 tc!!!

Sylvi ale z ciebie dzielna dziewczyna, odpoczywaj teraz dużo i niczym się nie przejmuj jeszcze dużo się nalatasz za twoimi dzieciaczkami :laugh:

Dziekuje za tyle cieplutkich slow,ja tu sobie musze radzic z kompem na lezaco w lozku  klikam bo siedziec tez mi nie wolno a wiec maz albo przysuwa albo odsuwa kompa.POZDRAWIAM

reklama
sylvi złotko Ty naprawdę przeszłaś straszne rzeczy! ja tez często leżałam do tej pory w szpitalach i jest to okropne a Ty musiałaś leżeć z miesiąc,podziwiam Cię.Ja po dwóch tyg płakałam do męża żeby mnie zabrał do domu. Cieszę się że jesteś już z nami :)

pycha mnie to się marzy laptop... ;D

Do góry