reklama
justynaj
Fanka BB :)
Sylwi!
Dobrze, że już jesteś w domku, teraz już szybko zleci
No i że jesteś z nami przede wszystkim!
Tylko nie przemęczaj się za dużo siedząc przy komputerze słuchaj lekarza
pozdrowienia dla Twoich chłopaków-Wrocławiaków od mojej dziewczynki Poznanianki 8)
Dobrze, że już jesteś w domku, teraz już szybko zleci
No i że jesteś z nami przede wszystkim!
Tylko nie przemęczaj się za dużo siedząc przy komputerze słuchaj lekarza
pozdrowienia dla Twoich chłopaków-Wrocławiaków od mojej dziewczynki Poznanianki 8)
Pycha
mama Mai i Marty
Kalinko mężus milutki
A kwiatki to tez uwielbiam, lecz niestety ostatnio zaczęłam redukować ilość doniczek, bo jak dzidziunio przyjdzie na świat, to nie będzie m-sca na taka ilośc kwiatków. No i niestety w miejsce kwiatków przyjdzie komoda na ubranka dla maluszka.
Sylvi cieszę się , ze już jesteś w domku i życzę miłego i radosnego dotrwania do konca, przynajmniej do 35tc.
Ja 6 lat temu przezywałam szpital z siostrą, bo ona leżała przez 2,5 m-ca. I pamietam co się wtedy z nią działo, także leż grzecznie i spokojnie w domku.
A kwiatki to tez uwielbiam, lecz niestety ostatnio zaczęłam redukować ilość doniczek, bo jak dzidziunio przyjdzie na świat, to nie będzie m-sca na taka ilośc kwiatków. No i niestety w miejsce kwiatków przyjdzie komoda na ubranka dla maluszka.
Sylvi cieszę się , ze już jesteś w domku i życzę miłego i radosnego dotrwania do konca, przynajmniej do 35tc.
Ja 6 lat temu przezywałam szpital z siostrą, bo ona leżała przez 2,5 m-ca. I pamietam co się wtedy z nią działo, także leż grzecznie i spokojnie w domku.
klementynka
Fanka BB :)
Sylvi - będzie dobrze, najgorsze jużza wami, teraz jużprzecież chłopaki duże są! I na pewno poczekają jeszcze trochę a potem jużwam dadzą popalić na zewnątrz
DZIELNA JESTEŚ BARDZO.
DZIELNA JESTEŚ BARDZO.
Pycha
mama Mai i Marty
Tez bym musiała pomyśleć o postawieniu kompa tak, żeby na leżąco klikać, bo z dnia na dzień coraz gorzej mi się siedzi.
reklama
sylvi złotko Ty naprawdę przeszłaś straszne rzeczy! ja tez często leżałam do tej pory w szpitalach i jest to okropne a Ty musiałaś leżeć z miesiąc,podziwiam Cię.Ja po dwóch tyg płakałam do męża żeby mnie zabrał do domu. Cieszę się że jesteś już z nami
pycha mnie to się marzy laptop... ;D
pycha mnie to się marzy laptop... ;D
Podziel się: