reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

4 dni do okresu a test

dorotka119

Zaciekawiona BB
Kochane kobietki. Zaczęłam starania o dziecko. Tak nie mogę się doczekać. W piątek mam dostać okres za 4 dni. Coś mnie tknęło a zrobię test i wyszło to. Czy jest nadzieja. Czy to za szybko. W 1 momencie radość ale też tak sobie myślę czy to może być realne. Jutro z rana zrobię kolejny innej firmy.
IMG_20201123_090335.jpg

reklama
Czekamy czekamy ale jak dla mnie już nie ma watpliwosci. Robiłaś wczoraj więc jak będzie ciąża to byś musiała jutro powtórzyć aby zobaczyć jak beta przyrasta.

Tylko jak wynik będzie niski czyli np 9 albo 20 to się tym nie martw jesteś przed datą @ jeszcze i to będzie bardzo bardzo bardzo wczesna ciąża a przypuszczam że właśnie będzie jeszcze niska beta dlatego pojedynczy wynik nic nie daje tylko potwierdza ciążę a sprawdza się przyrost aby wiedzieć czy się dobrze rozwija
To będę musiała znaleźć laboratorium w którym wyniki będą jutro lub online bo jak bym u mnie powtarzała to dopiero poniedziałek. Ale najpierw zobaczymy co tam wyszlo

reklama
reklama
Do góry