reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

Do M oddzwonili.Ale szczegóły podam jak wykąpie dzieci.
Wiem,że za domek 6 os. to koszt 300euro za długi weekend w czerwcu.Domki są dostępne,nie ma jakiegoś limitu czasowego co do rezerwacji,ale wiadomo im szybciej tym lepiej.
Jedyna zniżka to taka,że nie skasują nas za energię.
Jeśli czegoś zapomniałam to zaraz napiszę jak M zejdzie na dół.

reklama
No i co?Data chyba jasna...bukujemy?A biorą depozyt?I wiadomo ile jak tak? aaaa-np za 4osobowy domek jaka cena...bo np nam taki styknie-maluchy w cotach mogą spac:D

Ostatnia edycja:
hmmm to chyba wszystko co M się dowiedział.O resztę zapomniał zapytac lub pani nie powiedziała...
Napiszę konkretnie pytania na kartce i M jutro jeszcze raz oddzwoni.
Lubiczanko twoje pytania też mu napiszę.

aha,basen + siłownia w cenie.tyle wiem :confused2:

Anieczka to trzeba spytać o kilka rzeczy:
- czy można psy
- co z depozytem, i ewentualną rezygnacją
- ile śniadanie kosztuje
- czy można dostawić ekstra łóżko jeśli jest więcej dzieci w rodzinie
- czy mają jakiegoś dużego grilla
- czy mają pas zieleni gdzie można by było ewentualnie zamek dmuchany zamówić (może nam kogoś polecą)

Czyli będziemy tam 2 czy 3 noce??

Anineczko czy M może też spytac czy mają łóżeczka turystyczne do wypożyczenia dla maluchów i ile bo jak każda z małym dzieckiem zechce pożyczyc to na bank braknie?Jeśli nie mają to ja nie wiem co zrobię bo my się nie zabierzemy,wózek,łóżeczko,materac,pościel do niego i wszystko inne:sorry:Nie zmieścimy się w naszej klitce:no:

reklama
Do góry