reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

Ja juz pisze co i jak,

Ciesze sie ze zlot znowu jest, bo na ostatni nie udalo nam sie wyjechac, i pozostawilam Ewelcie sama w domku :(

W tym roku nie powinno nic wypasc :)

A wiec ja po prosze na dwie noce 2 doroslych i juz bedzie dwojka dziecii 3,0 :)

reklama
Anineczko tak,dopisz lady_Zgagę:tak:
Aniaa ale my jeszcze same nie wiemy jaki termin będzie bo nie wiadomo czy będą miejsca więc jeszcze się może zmienic:tak:A no właśnie,w razie wu,nie może się J na weekend z kimś zamienic a inny weekend pójśc za tego kogoś do pracy?

Ja też obstaję za tym ośrodkiem Banna,jak dla mnie rewelacyjny.

babysitting też tam jest :cool2::-D

Coraz więcej nas ;-)

Aania83 no właśnie,nie może J się z kimś zamienic? Może się uda??

Jessuuu,jak się uśmiałam,wredna jestem,wiem ale muszę Wam napisac...:-D:-D
Pokazuję mojemu P listę ile już chętnych na zlot a on się pyta a co to znaczy przy Tichonku półtora litra?:eek::-D:-D:-D
A chodziło o wiek dzieci (1,5l):-p:-D:-D

Tichonek-no ja dziękuję...choć jesli pod uwagę brać te ostatnie cyfry to u mnie 0l ;)))))i nawet się zgadza-chybaże upędzę jakiś ajerkoniaczek:dry:
gdzie jest wypowiedź Margaritty na temat zlotu-szukam i "nie widzieć";)

reklama
MartaF lepiej jak w winiarni niż banku:-DJa się za to na bank podłączę:-p:-D:-D:-D
Lubiczanko wypowiedź Margaritty na temat zlotu była nie na BB tylko osobiście do mienia:dry:Mam nadzieje,że jednak żartowała albo zdanie zmieni:sorry2:

Bez tej francy to też nie ten zlot,nie?:sorry:
Byś się,ciotko wypowiedziała czy TAK czy NIE:wściekła/y:Jaj se nie rób ze zlotu:dry:

Do góry