reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

reklama
Jessuuu,jak się uśmiałam,wredna jestem,wiem ale muszę Wam napisac...:-D:-D
Pokazuję mojemu P listę ile już chętnych na zlot a on się pyta a co to znaczy przy Tichonku półtora litra?:eek::-D:-D:-D
A chodziło o wiek dzieci (1,5l):-p:-D:-D
dobre:-D:-D ucaluj P ode mła jak to Meg powiada....za to z emi humor z rana poprawil:-D
;-)...

Sylcia nie doczytalas chyba moich wiadomosci do Ciebie na gg i na BB:sorry: bo jednak nie bylam z domku sama a z Lady Zgaga,z czego bardzo sie cieszylam i bylam jej wdziedzna ze moglysmy razem byc,bo nie musialam przynajmniej 200e sama zaplacic....:sorry: pierwsza opcja byla ze z Pauletta ale jej tez cos wypadlo:-(

Ewelcia, pamietalam ze udalo sie znalezc druga rodzinke do pary tylko absolutnie nie pamietalam kto to byl wiec wolalam za duzo nie napisac azeby na glupka nie wyjsc :|

Aaniu-a nie da się nic zmienic?Podmienic???

Aniaa ale my jeszcze same nie wiemy jaki termin będzie bo nie wiadomo czy będą miejsca więc jeszcze się może zmienic:tak:A no właśnie,w razie wu,nie może się J na weekend z kimś zamienic a inny weekend pójśc za tego kogoś do pracy?

Aania83 no właśnie,nie może J się z kimś zamienic? Może się uda??

Dziewczyny to nie jest taka prosta sprawa J ma taka prace ze tak powiem jak w szpitalu jak lekarz ma dyzur to musi byc i tyle..
Jeszcze jest troche czasu nie wiem moze kolega ktory z nim pracuje na zmianie to sie z nim zamieni ale watpie bo jak w ciazy bylam to tez niezle musial sie nagimnastykowac zeby ze mna jechac a dwa Wy teraz dzwoniac mowicie ile rodzin itp a ja jak zadzwonie w czerwcu to moze juz byc po ptokach bo miejsca nie bedzie,nic zobaczymy jak to wyjdzie wszystko

Jessuuu,jak się uśmiałam,wredna jestem,wiem ale muszę Wam napisac...:-D:-D
Pokazuję mojemu P listę ile już chętnych na zlot a on się pyta a co to znaczy przy Tichonku półtora litra?:eek::-D:-D:-D
A chodziło o wiek dzieci (1,5l):-p:-D:-D
Nie tylko Twoj P tak powiedzial ja J tez pokazalam kto jedzie kto z noclegiem to mnie tez pytal co te cyfry znacza w nawiasie:-D:-D

Ania mój tez pracuje u siebie na telefon.. jak się coś dzieje i sa jakieś prxyjęcia to musi być i już .. nie masię z kim zamienić bo wtedy muszą być wszyscy w pracy... ale ja już powie że wyjeżdża to pewnie dadza mu spokój :-p
a jak nie to przyjadę sama :-) a on będzie pracował ... ;-)
w co wątpie bo jak mu mówiłam o zlocie to powiedział ze napewno jedziemy tylko mam mu jak najszybciej podac datę :-)

Przykro Nam ale rezygnujemy z noclegów :-:)-:)-(
może uda nam się chociaż jeden dzień na dojazd ale nie obiecuje :sorry::sorry:

Aaniu-mam nadzieje,że jednak coś się da zrobić:)
Beti-trzymam kciuki oby choć na "chwilkę" udało się Wam wpaść:)))
Anineczko-nie wiesz może czy ktoś oddzwonił do M?
Kamcia-a do Ciebie?

reklama
Do góry