reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

Gosia B ja myslę że polskich basenów , nie ma co porównywać z irlandzkimi bo to logiczne ze są lepsze tak samo jak place zabaw i inne atrakcje dla dzieci... ;-)
także jedynie można porównac jeden irlandzki basen z innym.. ale napewno nie polskim.. o ...:-p

reklama
Laski jest zrobiona sonda na stronie głównej więc proszę głosować za którym terminem jesteście.

Co do zwiedzania ja mając doświadczenie z inny zlotów bym dużo wycieczek nie planowała, bo przy takiej dużej grupie jest to ciężkie do ogarnięcia. Pewnie będziemy grillować, zabawy organizować, basen i ogólny relaks na łonie zieleni- rodzinny piknik. Kerry jest piękne byłam już kilka razy, jest national Park, wodospad, ladies view, ale każdy jak będzie chciał może sbie tam pojechać w którykolwiek dzień. Basen musi byc koniecznie na terenie domków tak jak mówi Lubiczanka , w razie nie pogody będzie co robić , no i jakieś play room i tenis stołowy i bedzie good.
Banna beach wydaje sie najlepsza opcją , ponieważ mają dużo udogodnień,plac zabaw, dużo domków, nawet sklep i pub, więc nie będziemy musieli się nigdzie ruszać:) Ale wszystkie detale poznamy w poniedziałek i wtedy zdecydujemy czy rezerwujemy czy szukamy innej opcji. I chyba najlepiej będzie zrobić tak aby każdy sam w dane miejsce dzwonił i rezerwował sobie domek, żeby uniknąć nieporozumień w razie chęci skasowania rezerwacji i spraw depozytowych. Tylko podczas rezerwacji poda sie nazwę naszej grupy np BabyBoom i będzie wiadomo że chcemy być blisko siebie:)

To sie rospisałam:)))

już się wypowiem troszkę-basen w Tralee-pisałam kiedyś na ogólnym kiszka-już ten basen w propozycji nr 1(tam gdzie M Anineczki dzwonił)jest lepszy-przede wszystkim jak taka ekipa wpadnie do naprawdę niezbyt wielkiego basenu w Tralee a do tego inni użytkownicy-a w weekend będzie tego nie mało,to....no,poza tym-wydaje mi się,że o atrakcje raczej się nie martwimy(chyba),bo zwiedzać można jak sie jedzie np na kilka dni z rodziną swą ino...a taka ekipa-1-duży zamęt,2-mnie osobiście bardziej zależy na pogaduchach i wspólnym posiedzeniu...ale to nie moja decyzja...
a tak przede wszystkim chyba nie ma sensu tak wybierać przebierać-jestem za pierwszą propozycją didi a jak nie podpasi to wtedy się będziemy martwić...póki co termin,termin,termin-bo dzwoniąc gdziekolwiek najlepiej takowy już mieć ustalony....no i się wypowiedziałam;)

jeśli my Reksia weźmiemy to nie brać piłek:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Marta-mnie się znowu pokiełbasiło z avatarkami-to Katrina napisała,że życzy nam udanego zlotu i dlatego myślałam,że nie chcecie jechać:))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Ja też uważam, że zlot jest po to, aby razem coś porobić pobawić się, zapoznać(jak w moim przypadku, bo jeszcze nikogo nie znam), a wycieczki poznawcze, to już indywidualnie. My z mężem, chyba zostaniemy tam tydzień, aby pozwiedzać okolicę, a przy okazji zrobimy sobie małe wakacje. Mi Banna Beach bardzo się podoba. Mam nadzieję, że uda się tam zarezerwować. A termin jak dla mnie każdy dobry. Zagłosowałam na długi weekend czerwca, bo najbardziej mi pasuje, ale inne też będą ok.

Aga Natalia ja też nikogo nie znam i też właśnie uważam, że fajnie jest się poznać niż zwiedzać na takim zlocie - dlatego pisalam, że większe wyjazdy odpadają.
banna beach może być bo tam jest wszystko. ja ostatecznie potwierdze czy my z noclegiem jak będę znała cenę bo w tym roku nas czekają tak koszmarne wydatki, że strach się bać :-D myślę, że w razie czego to byśmy dotarli chociaż bez noclegu bo za daleko nie mamy. do tralee śmigamy na zakupy to i na zlot na banne możemy dojechać.

reklama
Aaniu-a nie da się nic zmienic?Podmienic???
No tak sobie córunię kompię i...atut przemawiający za czerwcowym weekendzikiem-wpływa kaska za CHB w sobote:)))))))))))))))))))

Do góry