Hej czy zdarzyło wam się, żeby test był pozytywny po czasie wskazanym na opakowaniu i była z tego ?Zrobiłam go wczoraj wieczorem negatyw i po 5 min odłożyłam w łazience w szafce. Dzisiaj rano patrzę a test ma drugą kreskę dodam że jest to pink strumieniowy. Okres powinnam dostać dzisiaj max za 2 dni.
reklama
No właśnie nie mam teraz jak po pracy kupię i myślę czyż robić dzisiaj czy już poczekac do rana?Nigdy się nie patrzy na test po czasie bo zachodzą tam wtedy różne reakcje chemiczne.
Na dwoje babka wróżyła, zrób sobie nowy test.
Dzięki zrobię popołudniuNajlepiej z rana robić ale jak jesteś z tych niecierpliwych to zrób sobie po południu. Jeśli ma wyjść ciąża miesiączki regularne a owulacja wystąpiła o czasie to jakiś już cień ta teście powinien być. Trzymam kciuki
Wiem,ze nie powinno się odczytywać testu po upływie określonego czasu. Ale miałam podobna sytuacje. Jakoś zostawiłam test,który wyszedł negatywnie (dość długo się staraliśmy,wiec bardzo chciałam zobaczyć na nim dwie kreski) i kiedy wróciłam do łazienki,żeby go wyrzucić,zobaczyłam na nim własnie dwie kreseczki Oczywiście mega się ucieszyłam,ale dla pewności zrobiłam jeszcze jeden test drugiego dnia rano i wyszedł pozytywnyTakże jak najbardziej jest szansa
Ja również tak miałam przy drugiej ciąży. Zrobiłam test, a nawet go rozebrałam. Przez chwile leżał na parapecie a ja w tym czasie coś robiłam. Wyrzuciłam go do kosza, ostatni raz spoglądając i zaświeciła mi leciutka druga kreska. Wyciągnęłam,bo nie bylam pewna. Poszłam po kolejne testy i wyszly pozytywnie a bylo to przed poludniem. Więc ciąża faktycznie była.
Mnie nigdy druga kreska nie pojawiła się bez ciąży. Więc jeśli nie masz żadnych problemów, regularne cykle to jak najbardziej możesz być w ciąży. Ale dla pewności zrob kolejny test i daj znać. Trzymam kciuki.
Mnie nigdy druga kreska nie pojawiła się bez ciąży. Więc jeśli nie masz żadnych problemów, regularne cykle to jak najbardziej możesz być w ciąży. Ale dla pewności zrob kolejny test i daj znać. Trzymam kciuki.
meeegy
Zaangażowana w BB
Ja zrobilam test z porannego moczu ( 7 dni przed okresem) wyszedł negatywny.. Poszłam do pracy wróciłam, a on w dalszym ciągu leżał na szafce. Patrzę a tam druga jasna kreska. Więc z racji że miałam zapas testów, od razu zrobiłam kolejny test i jeszcze jeden i na tych dwóch mimo że 7 dni przed okresem, mocz z południa wyszły blade kreski. Teraz zaczęłam 8 tydzień
reklama
reklama