reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

przykro mi :-(
Trzymam kciuki za następny.
Noszę się z zamiarem monitoringu owulacji u ginekologa. Sprawdzałam na znanym lekarzu i akurat w dniu, w którym bym musiała iść są dostępne same późne godziny (po 20). Z racji tego, że kp na noc nie ma opcji jechać o tej godzinie.
Jeszcze mam nadzieję, że do tego czasu zwolnią się jakieś wcześniejsze godziny.
Jeśli nie, to trudno 🙈 będziemy jechać w ciemno 😎

reklama
Noszę się z zamiarem monitoringu owulacji u ginekologa. Sprawdzałam na znanym lekarzu i akurat w dniu, w którym bym musiała iść są dostępne same późne godziny (po 20). Z racji tego, że kp na noc nie ma opcji jechać o tej godzinie.
Jeszcze mam nadzieję, że do tego czasu zwolnią się jakieś wcześniejsze godziny.
Jeśli nie, to trudno 🙈 będziemy jechać w ciemno 😎
hehe jechać w ciemno 🤣 noo powiem Ci że tym razem my już od 4dc ☺️ co drugi dzień 🤭 zobaczymy co z tego wyniknie. A porannych godzin nie ma dostępnych? Ja nie będę szła monitoring, u nas tak ceny poszły w górę że szok. Wizyta od 250

hehe jechać w ciemno 🤣 noo powiem Ci że tym razem my już od 4dc ☺️ co drugi dzień 🤭 zobaczymy co z tego wyniknie. A porannych godzin nie ma dostępnych? Ja nie będę szła monitoring, u nas tak ceny poszły w górę że szok. Wizyta od 250
Tam gdzie chciałam iść monitoring 150zl. Sprzęt mają najlepszy, bo robią też badania prenatalne.
Akurat wizyta mi pasuje w piątek i brak dogodnych godzin, a w poniedziałek to juz może być po fakcie. Trudno 😝 ale będę obserwować może coś się zwolni.
Też już mężowi zapowiedziałam, że jak tylko @ się skończy to jedziemy 😂 i ta sama taktyka co drugi dzień 🤫

Tam gdzie chciałam iść monitoring 150zl. Sprzęt mają najlepszy, bo robią też badania prenatalne.
Akurat wizyta mi pasuje w piątek i brak dogodnych godzin, a w poniedziałek to juz może być po fakcie. Trudno 😝 ale będę obserwować może coś się zwolni.
Też już mężowi zapowiedziałam, że jak tylko @ się skończy to jedziemy 😂 i ta sama taktyka co drugi dzień 🤫
u Was tanio monitoring, to zobacz sobie w poniedziałek 🙂 tak naprawdę nie wiadomo kiedy jest owu czy ona wogóle jest,😏
pobolewa mnie coś brzuch, czasami bije mi gorąc więc coś tam się u mnie dzieje, tylko czy to to, co trzeba 😀

Cześć, byłaś na monitoringu?

Planowo powinnam iść jutro, ale brak wolnych godzin. Najbliższy wolny termin dopiero we wtorek. Moim zdaniem za późno, więc w tym miesiącu zrezygnowałam.
Zobaczymy czy się uda 🤔
Jak u Ciebie sytuacja?
a u mnie praktycznie co drugi dzień co nieco jest 🤭 poza tym ten cykl jakiś dziwny 14-15i16dc miałam śluz bezbarwny ciągnący a wczorajszego dnia 24dc to samo, więc ciekawe czy mi się cykl nie przesunął, dzisiaj śluz jest mieszany 🤔.Termin @ mam na ten wtorek , więc zobaczymy. Oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, ale | kreska.

a u mnie praktycznie co drugi dzień co nieco jest 🤭 poza tym ten cykl jakiś dziwny 14-15i16dc miałam śluz bezbarwny ciągnący a wczorajszego dnia 24dc to samo, więc ciekawe czy mi się cykl nie przesunął, dzisiaj śluz jest mieszany 🤔.Termin @ mam na ten wtorek , więc zobaczymy. Oczywiście dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, ale | kreska.
To trzymam kciuki ✊
Dziś 12dc, a z objawów spodziewam się ovu w ten weekend. Prężnie działamy co drugi dzień 😎
U mnie też są takie anomalie, więc wydaje mi się, że to skutek kp 🤔

reklama
Do góry