reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

🤦🏻‍♀️ spytałam poważnie a ktoś mi zaczął wyskakiwać z psychologiem xd spoko wyluzuje się i postaram się o tym nie myśleć. może mój organizm jeszcze walczy z bakteria, bo wciąż jestem na antybiotyku
ps ile ja bym dała, żeby być w szkole średniej a nie na studiach ❤️
Ale z tym pójściem to psychologa to nie głupi pomysł. Wiele osób do psychologa chodzi jak do każdego innego lekarza. Jak coś Ci się dzieje z podwoziem to idziesz do ginekologa, jak Cię boli dupa to do proktologa, A jak masz zaburzenia lękowe na tle ciąży to idziesz do psychologa albo seksuologa jak z każdą inną choroba. Nikt Ci tego po złości nie zaproponował, ani żeby Ci ublizyc

reklama
Ale z tym pójściem to psychologa to nie głupi pomysł. Wiele osób do psychologa chodzi jak do każdego innego lekarza. Jak coś Ci się dzieje z podwoziem to idziesz do ginekologa, jak Cię boli dupa to do proktologa, A jak masz zaburzenia lękowe na tle ciąży to idziesz do psychologa albo seksuologa jak z każdą inną choroba. Nikt Ci tego po złości nie zaproponował, ani żeby Ci ublizyc
Ale ja chodziłam i do psychologa i do psychiatry, nie mam żadnej nerwicy bo tak to bym już dawno była zdiagnozowana. Po prostu wypowiadają się osoby, które wiedza najmniej :)

I psycholog twierdził, że przy podwójnym zabezpieczeniu wkręcanie sobie ciąży jest normalne? [emoji3166]
nie chodziłam z tym do psychologa:) tylko z czymś innym o czym już wcześniej wspominałam
i tez jakbyś dokładnie czytała to co napisałam woedzialabys ze nie zawsze jest to podwójne zabezpieczenie

nie chodziłam z tym do psychologa:) tylko z czymś innym o czym już wcześniej wspominałam
i tez jakbyś dokładnie czytała to co napisałam woedzialabys ze nie zawsze jest to podwójne zabezpieczenie
Stosowałam tabletki kilka lat, maz zawsze kończył we mnie ,w xiaze nie zaszłam, a jak chciałam w nia zajść , to zajęło to 2 lata , teraz się nie zabezpieczmy od 2 lat ,w żaden sposób, I nadal w ciąży nie jestem ,przed każdą @ mam mdłości, ból głowy i piersi, zgage i częstomocz 🤔🤔🤔🤔 wszystko co miesiąc wskazuje na ciążę??

reklama
reklama
Do góry