Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się, mi się też Aria dobrze kojarzy i uważam, że ładnie brzmi. Adria - pierwszy raz słyszęAria z Gry o Tron.
A nie tam żadne książki o psach.
Adria ni przypiął ni przyłatał. Poza tym aria to tez forma muzyczna. Mnie się Aria dobrze kojarzy.
Jeśli już to Aria.Z mężem wahamy się nad imieniem dla córki. Jedno woli nazwać córkę Aria drugie Adria.
Dlatego postanowiłam zbadać opinie publiczna proszę mamy i przyszłe mamy o odpowiedź które imie według Was jest ładniejsze.
może to pomoże nam w wyborze. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Dodam że to nie moje pierwsze dziecko, poprzednie ma również mało spotykane imie
Kataleja także myślę, że w tym wypadku nie szalejemy bardzo z imieniem. Wydaje mi się, że przy pierwszej córce bardziej pojechaliśmy po bandzie